Гарний родинний відпочинок

Написано: 6 июля 2019
Время поездки: 1 — 21 июня 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Наш ще один незабутній відпочинок у невеличкому, але такому затишному готелі "Наташка" (червень 2019).
Минулого разу ми відпочивали ще з трьома синами, а цього року ще й з маленькою нашою квіточкою - донечкою!
Власники готелю (чарівна родина) докладають максимум зусиль для того, щоб відпочинок був дуже приємним: для дітей є дитячий майданчик з гойдалками, окремий цуценячий вереск викликає батут (причому, що у дворічних малявок, що у підлітків), гойдалки для всієї родини (з легкістю сідають мама, папа і 2 діток), літня тераса зі столиками, особливо улюблений мною місточок над річкою також зі столиками і стільцями (солодкий сон донечки був забезпечений дзюрчанням річечки) і ще різні приємні дрібниці, у тому числі сауна.
Щоденне прибирання номерів (з усіма зручностями), смачна домашня кухня з можливістю вибору страв на сніданок і обід, присутність вихователя для діток у другій половині дня у робочі дні, велика кількість цікавих екскурсій (за додаткову плату).

Адміністрація і персонал готелю завжди готові допомогти у вирішенні абсолютно різноманітних питань, які виникають протягом відпочинку - все вирішується оперативно і у найкращому варіанті!
Окремо слід згадати родзинку з родзинок - басейн!!!!! Це насолода без меж для всіх - від немовлят до дідусів з бабусями! Це рятівний острівець під час денної спеки!
Про природу і мальовничі красоти місцевості, де розташований готель, можна говорити нескінченно: вся гамма кольорів присутня на схилах гір, неймовірні заходи сонця і неперевершене повітря! Навіть зливи тут особливі... і дуже гарні (фотографувала їх).
На завершення хотіла би додати, що не маючи змоги (через донечку-немовля) виїжджати на екскурсії часто - були лише раз, але цілий день - відпочинок протягом 21 дня був все одно насиченим і наповненим позитивними враженнями! Ми дуже хочемо повернутися сюди, де так гостинно зустрічають!
Висловлюємо найщиріші слова вдячності від нашої родини! Успіху і розвитку у подальшому!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал