Неймовірно гарно!

Написано: 20 мая 2017
Время поездки: 22 — 24 апреля 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Найперше хочу щиро подякувати Долі за нагоду потрапити до справжньої казки.
Щодо місця...
Карпати - це за замовчуванням гарні краєвиди, чисте повітря і незабутні емоції. Але таких (!!!) краєвидів не доводилося бачити давно.
На хуторі і справді тихо. Не тільки тихо, але й дуже спокійно. Складається враження, що тут відпочиває навіть час: ніхто нікуди не поспішає, усі привітні, посміхаються одне одному, бажають гарних вражень, здоров'я, немов давні знайомі.
Щодо обслуговування...
Тут є все, що може бути потрібно у номерах (перелічувати не хочу, бо ця інформація є у рекламних матеріалах). Від себе додам, що будиночки тепл, чистіі й дуже затишні.
Щодо погоди...
Це було найбільшим сюрпризом. По дорозі до Сергіїв ми вишукували сніг, який ще не стопився: поєднання квітучих дерев на фоні снігу, що вкривав вершини горбів, виглядало небуденно. Причому коли ми приїхали (а це було у другій половині дня), тмпература повітря була +15С (для гір - більш ніж тепло).

Зате коли я прокинувся наступного ранку, усе було встелено 10-сантиметровим шаром снігу. Я за мить повернувся у своє дитинство, і цей дитячо-святковий настрій супроводжував нас увесь час.
Окремо хочу пдякувати персоналу "Хутора Тихого". Усі, з ким нам довелося спілкуватися, були дуже привітними.
Словом, отримали неймовірно чудові емоціїї!!!!!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал