Отзывы и рассказы об отелях Ужгорода

Рассказы туристов о Ужгороде добавить рассказ
дуже погано
Відгук Категорично не раджу нікому сюди їхати 1 вимикають горячу воду ( Карл ) треба бігати просити, щоб її включили 2 не працює wi fi через день 3 сніданки дуже скудні та не смачні 4 хазяйка готелю на зауваження реагує дуже не адекватно 5 коли немає світла та використовують генератори - не м...
 •  8 месяцев назад
Персонал обслуговує на низькому рівні, немає поваги, особливо до матері з дітьми
Приїхала з дитиною відпочити на 14 днів, але поїхали додому через 2, тому що нема куди діти 4х-річну дитину під час проходження процедури відвідування термального басейну.
 •  8 месяцев назад
Звукоізоляція
Непоганий в цілому готель. Чисто. Дуже чисто. Гарно випрані рушники. Халати на дотик як наждачний папір, але свіжі. Нормальні сніданки. Дуже смачно готують в ресторані. Є парковка.
 •  11 месяцев назад
Готель у цілому нормальний
У цілому непогано, але є зауваження. Великий басейн розрахований лише на людей, які вміють плавати. Хто не вміє плавати - робити там нічого і взагалі робити нічого. Але існує досвід, як цю проблему можна вирішити.
 •  1 год назад
Отель плохой во всех отношениях
В номере очень душно и дурно пахнет. Отель находится на трассе так что с открытым окном спать невозможно из-за шума, а кондиционера нет. Ресторан на территории не работает, об этом сообщили после оплаты.
 •  3 года назад
Це жах
1. Чистота в готелі відсутня: це стосується як номера, так і ресторану. 2. Безкоштовна парковка: вона є, але по принципу хто перший встиг, приїхали пізно ваші особисті проблеми шукайте місце де собі хочете.
 •  4 года назад
Отель хороший, но нужно не настолько экономить
Отдыхали в этом отеле недолго (хотя планировали намного дольше). Хочу сказать, что ехали в этот отель осознавая, что обед и завтрак нужно будет покупать, но не рассчитывали, что стоимость одного питания для трех человек будет дороже, чем в ресторане в центре Киева.
 •  4 года назад
Ціна не відповідає якості. Жах!
Хочу розповісти про свій відпочинок у даному готелі.Ми прибули в другій годині дня до Ужгороду,поки таксі туди -сюди, третя на місці, відповідно розраховувати на якійсь перекус не стали.
 •  5 лет назад
Хороший отель, удачно расположен, но не все спальные места комфортны
Остановились на сутки в Ужгороде в этом отеле, так как приезжали из путешествия из Венгрии, не знали, сколько времени займет переход границы и не рискнули с билетами на поезд (что правильно).
 •  5 лет назад
Отдых нам понравился
Собиралась написать целый трактат, но когда почитала отзывы, то поняла, что почти обо всем уже написано, и я со всеми восторженными отзывами согласна. Напишу только о том, чего не нашла в отзывах.
 •  5 лет назад
Показать ещё »


Еще о Ужгороде