Казковий готель

Написано: 18 июля 2021
Время поездки: 9 — 16 июля 2021
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 10.0
Кіька днів назад повернулися з Кришталевого джерела відпочивали там 8 казкових днів, сказати що все сподобалось не сказати нічого, по порядку:
1. Трансфер (з вокзалуі на вокзал) входить до вартості путівки.
2. Розташування готелю від траси метрів 700 під горою,Казкові номери, в кожному номері кондкціонер, телевізор бакон з видом на гори (гори усюди!!!).
3. Привітний персонал.
4. Прибинання номерів щоденно, заміна рушників також.
5. Лікування є ВСІ процедури від лікувальних до оздоровчих (ванни, душі, пресотерапія, солова кімната, інгаляції, масажі, кисневі пінки та чаї).
6. Басейни два басейни: один на вулиці другий в приміщенні санаторію має джакузі, лижаки, і дитяий басейн) тей що на вулиці лижаки зонтики і неперевершений вид на гору (перебування в басейні необмежений час).

7. Територія з прекрасними алеями, лавочками, лижаками, має дитячий майданчик і деревяні гойдалки для дорослих, також поле для тенісу баскедболу міні футболу і столик для настільного тенісу, альтанки у вигляді будиночків зі столиками.
8. В готелі є тринажорний зал і кінотеатр.
9. Лікарі дуже уважні.
10. Харчування різноманітне і смачне хоча має виключно дієтичний характер, відсутність шведського столу не порадувало, особисто мені вистачало порцій але чула нарікання за сусідніми столиками.

Мої хороші власники санаторію ви зробили практично неможливе, повністю зберегли лікувальну базу санаторію поєднали її з європейською якістю і комфортом, але робіть щось із харуванням до вас приїздять люди не лише лікуватися а й просто відпочити і хочуть харуватися так як звикли, тому зробіть ім таку ласку, шведський стіл з великим вибором різноманітної їжі.

Обовязково приїдемо знову!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал