Пансіонат Славський

Написано: 11 сентября 2018
Время поездки: 8 — 10 сентября 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 10.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 7.0
Відпочивали по акціі від SuperDeal. Ніякого ставлення як до «скидочніків» не відчули. Все було на вищому рівні!)) Відпочивали на початку вересня, так як забронювати номер влітку нереально, загрузка номерів і в наш період була 100%.
По приізду зранку нас без проблем заселили раніше (як тільки з‘явився вільний номер), навіть домовились отримати в перший день сніданок (бо в останній день рано виіжджали).
Номери чисті, для 2х людей місця придостатньо. Прибирали кожного дня (дуже непомітно це робили, за що велике дякуємо). За вимогою в спа центрі нам надали халати на весь період за невелику додаткову плату.
Сам спа центр також сподобався - баня і гідромасажна ванна - супер! Хтось там писав що хотіли «зварити» в циркулярному душі - так без проблем можна попросити змінити температуру і напір води. Все можна завжди обговорити і всі будуть задоволені, персонал екстрасенсорними здібностями не наділений:)

Харчування було чудове! Сніданки мені найбільш подобались - свіжі та майонезні салати, нарізки м‘ясні та сирні, сосиски чи ковбаски, омлети, смачнющі сирні запіканки, молочні каші, йогурти... З самого ранку вже працював бар: 2 види червогого і білого вина, пиво, горілка, квас, компоти, чай, кава. В обід і на вечерю також іжі придостатньо, по меню можна було обрати основну страву та гарнір. Кому мало - можна хоч три порціі м‘ясних страв замовити - вам з радістю принесуть. Офіціантки всі привітні і швидкі:)
Взагалі, в готелі все дуже добре продумано: гарна територія, є прокат великів, чудовий басейн та спа-центр, зручна система харчування з великим вибором страв, дитяча кімната, великий загальний балкон з шикарним видом -каву та чай там пити неймовірний кайф!) О 20:00 кожного дня показ фільмів. Є бар з більярдом і караоке. Також з‘явився дитячи мілкий басейн.
Єдиний нюанс - в останні два дні чомусь не працював підігрів басейну, але у нас і часу на нього не вистачало. Впевнена, якщо б звернулись до адміністраці - це й нюанс би вирішили. І ще вай-фай в номерах дещо слабуватий, але на терасі та в столовій супер, якщо комусь треба для роботи.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал