Готель повне дно та треш

Написано: 26 декабря 2019
Время поездки: 16 — 27 декабря 2019
Оценка отеля:
2.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 1.0
Сервис: 2.0
Чистота: 2.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 1.0
Якщо ви хочете собі зіпсувати відпустку або відпочинок, викинути гроші на вітер, тоді можете приїхати в Рандеву ,але будьте готові до такого трешу. На території готелю ви будете відчувати запах каналізації (біля парковки) та під час підйому та спуску до столовки-"ресторану", також зможете насолодитись запахом із басейну, в якому вже позеленіла вода та має вигляд болота (мабуть власник готелю не допер злити води після сезону та накрити чимось цю ємність під назвою бассейн, щоб там не утворювалось болото та не було запаху). Також беріть фонарик увечері, щоб піднятись на гору у столовку, вам треба дивитись під ноги, адже там суцільна темрява та сходи, де взагалі нема освітлення і ти йдеш дуже обережно, щоб не впасти. Я так зрозумів, мабуть зараз це дуже дорого поставити пару лампочок на освітлення, тому ось так по темряві прийдеться йти.

На загальній кухні вас мабуть здивує, чому немає елементарно мила чи рідкого, чи звичайного, прийдеться мити руки просто Фейрі та витирати брудним рушником. Далі мабуть здивує калічний дорожний електро-чайничок на 0,5 л, де ви зможете заварити собі чай (якщо звичайно привезете свій) максимум на 2 чашки. Адже мабуть нині дуже дорогі нормальні електрочайники хоча би на 1-2 літри ємності, бо навіть в самих економних хостелах Львова і то є нормальні електрочайники. Звичайно вас може порадувати інтерьер, шкури на стінах, нібито дизайн та стиль кухні, оздоблення в будинку та навіть більярд (який досить по калічному зроблено, дірки на стінах від кия, бо повернутись біля столу та повноцінно грати нереально і люди просто пробивають дірки, адже просто не вистачає місця, там де стоїть цей диво більярд).


Сауна теж мабуть розрахована на 2 людей, не більше. Але це все дрібниці, саме головне ДНО та ТРЕШ це "ХАРЧУВАННЯ". Нібито сніданки та вечеря. Ніколи не могли подумати,що за 800 грн на добу нас будуть годувати такою бурдою. На сніданок вам будуть видавати у надщербленому посуді 2 яєчні, 2 пластинки тонюсіньких як лист паперу російського сиру та вареної ковбаси, 2 шматка батону з маслом та 2 кільця огірка. Із напоїв запропонують жахливу каву, безвкусне какао на воді (змішали 10 грам молока з 100 гр водою) або взагалі трешовий зелений чай, де плаває якесь сміття та на вигляд це схоже на світло жовту рідину, адже це зеленим чаєм назвати не можна. Також ви можете вибрати собі ще нібито налисники з сиром,в якому пережарені млинці та смак підошви з ніяким обезжиреним сиром та 2 родзинками. Ще може бути 4 млинці зажарені так що масло гірчить навіть, також дадуть ще нібито круасан, який теж пережарений та як нібито дістали із дупи.

За весь час перебування на сніданки вам будуть постійно яйця - то варені,то жарені зі жлобським набором або пережарені млинці. А на вечерю вам дадуть 1 раз плов за 3 шматочками курячого мяса, а потім будуть чередувати тісто, або вареники з картоплею, або з сиром, або найцікавіша вечеря це МАКАРОНИ З ЖАРЕНИМИ ЯЙЦЯМИ + салат з буряка. Ніколи не могли подумати, що за 800 грн будемо так харчуватись у ресторані, де навіть за весь час не смогли на вечерю зварити якусь грибну юшку чи бульйон, навіть саму примітивну похльобку, я мовчу вже про нормальну другу стравку, мясом, рибою, котлетами навіть не пахне. Одне тісто і салат то з капусти,то з буряком. Взагалі їсти ці сніданки та вечері нормальній людині було би гидко, адже це неповага до гостей, годувати такою бурдою за такі гроші.


Можете замовити за чеком, але судячи по неадекватним цінам та такою же якістю страви як сніданок та вечеря, то навіть нема бажання щось там замовляти окремо. Наприклад, биток зі свинини як підошва та вигляд абсолютно жахливий. Я не знаю взагалі, якими треба бути ЖЛОБАМИ щоб такі робити сніданки та вечері, чисто для галочки та піару, що нібито є харчування. Я вважаю, що за ці гроші це просто знущання. Собівартість цих сніданків та вечерь - 10 гривень не більше. Перші страви вам будуть лише по чеку.

Робіть висновки самі, але це дійсно дикий ТРЕШ та ЖЛОБСТВО!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал