Щиро дякуємо гостинним господарям «Домашнього затишку»!

Написано: 2 октября 2018
Время поездки: 20 — 22 сентября 2018
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 9.0
В приватному будинку «Домашній затишок» в с.м.т. Славське ми з жінкою проживали 20 - 22 вересня 2018 року, коли їздили відпочити кілька днів в Карпатах.

Господарі прийняли нас дуже гостинно! Щиро дякуємо Вам, пані Марія! А також дуже вдячні Вашому чоловіку (на жаль, так і не взнали його ім’я). Хоч ми були в ці дні єдиними гостями Вашого будинку, впевнені, що Ви приймаєте так всіх тих, хто обрав Ваш приватний будинок для відпочинку в Славському!


Ми проживали в двохмісному номері на другому поверсі. В кімнаті, у якій ми жили - чисто, гарно, комфортно. З нашого вікна було видно Тростян (приватний будинок «Домашній затишок» знаходиться поряд з «тунелем», через який славські УАЗ-ки проїзжають, щоб почати підйом на гору). В номері - велике двоспальне ліжко, зручна шафа для одягу з достатньою кількістю вішаків, величезне крісло-«фотель», телевізор з тюнером (до 100 каналів супутникового ТВ). Меблі не старі, постільною білизною нас забезпечили, рушників вистачило. При вході в кімнату, з 2-х боків дверей, були вішаки для верхнього одягу з тумбочками. Підлога вкрита новим ковровим покриттям. Санвузол був на поверсі (1 на 5 двохмісних номерів). В санвузлі сантехніка майже нова, душова кабіна зручна. Вода гаряча була постійно.
В кімнаті увечері, правда, було трохи прохолодно - насувалася осінь.
У господарів є Wi-Fi-доступ в мережу «Інтернет» - код доступу вони нам люб’язно повідомили.

Харчувалися ми двічі на день - мали за нашим вибором сніданок (о 9.00) та вечерю (о 19.00). В будинку є кухня і невеличка столова на 18 чоловік. Іжа смачна, страви, які приносили нам на стіл господарі, були приготовані по-домашньому. І готували для нас стільки, що про ніяку добавку думка навіть не приходила до голови.
В кухні є холодильник і електрочайник - ми ними охоче користувалися.

Платили ми 120 грн. за добу із людини - за проживання та 150 грн. в день із людини - за харчування.

Іще раз дякуємо господарям від щирого серця!
Обов’язково до Вас завітаємо, коли знову захочемо відвідати Славське!

З повагою Олександр, Лідія
м.Львів,
27 вересня 2018р.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал
Комментарии (0) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар