Жах, в який не хочеться повертатись!

Написано: 11 ноября 2019
Время поездки: 1 — 3 ноября 2019
Оценка отеля:
1.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 1.0
Сервис: 1.0
Чистота: 1.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 1.0
Хотіли просто відпочити в Карпатах, але через власницю готелю (якщо його так можна назвати) наш відпочинок був жахливим.

Починає розмову з вами на "ти" і в такому тоні, ніби ви їй щось винні. Дозволяє собі ходити по знятих вами номерах, де знаходяться ваші особисті речі, без вашого відома, дивиться по смітниках, що ви їсте і чим дихаєте. Дуже неприємно!

Ціна та якість не відповідають. У готелі все тримається на волосині. Хотіли відкрити вікно, то ловили карніз зі шторами, а потім нас чуть не вбила картина, яка висіла на стіні ледь закріплена і по її вигляду було видно,що падала вже не раз. Добре, що приїхали живі.

Кожен ваш крок контролюється, власниця не церемонилась, стояла під древима і слухала навіть наші особисті розмови, завжди втручалась і погрожувала виселенням.

Також встановила так звані штрафи, взяті з неба, що бувало в готель не знали як зайти ,щоб не попасти на гроші (окремо від плати за проживання).


На прохання дати спокійно провести наш час, власниця вирішила просто хамити і на одне ваше слово викрикувала своїх десять, часом взагалі не по темі.

Заледве віддала наші документи, які ми залишили як заставу. Повернулись додому виснажені таким відпочинком і з горою негативних вражень.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал