Отзывы и рассказы об отелях Славска

Рассказы туристов о Славском добавить рассказ
Гарний готель, безпечно, дитячий майданчик, альтанка, краєвиди
Відпочивали сім'єю останній тиждень вересня. Вражені природою, карпатськими краєвидами: прогулянка по лісу, річка, витяг на гору. Садиба "Золоті ключі" найкраща в селі Волосянка.
 •  6 месяцев назад
Чудово
Дуже добре місце для відпочинку. Хозяйка Оксана дуже приємна. Сама садиба чиста, затишна. Є свій зручний дворик, мангал. Спати тихо, приємно. Короче ставлю 10/10 сто відсотків приїдемо ще раз.
 •  7 месяцев назад
Рекомендую!
Добрий день. Хочу залишити відгук про цю чудову базу. Відпочивала я там разом зі своєю подругою та двома дітьми (5 та 13 років). Дуже гарні краєвиди! ДУЖЖЖЕЕЕ смачна та різноманітна їжа на базі, порції занадто великі!
 •  7 месяцев назад
Жахливе ставлення
Дуже жахливе ставлення персоналу портить думку про це місце. Однозначно не рекомендую. Посидіти просто в альтанці 15 хвилин не можна, хоча ми її бронювали, треба одразу замовляти купу їжі і тоді вам її відкриють.
 •  1 год назад
Родзинка Карпат )
Дуже затишний готель. Чудовий вид з вікна та дуже круте місцерозташування біля підйомника. Персонал дуже професійний В кімнатах замало розеток. Ціни в ресторані дещо завищені як для несезону
 •  1 год назад
Відносно новий готель, зручна локація, привітний персонал
Це однозначно 5! Чисті номери, класний персонал, приємні ціни! Є чан - 800 грн /1,5год. Того достатньо якраз. На території мангал, дрова 50 грн. Сніданки включені. Смачно.
 •  2 года назад
Гарний, затишний, чистий номер з гарним краєвидом))
Чудовий готель із затишними, чистеньким номареми та із великою додатковою інфраструктурою для приємного дозвілля на території Гостинного двору! Це і чани і бассейн і ресторанчик з неймовірним видом із вікон, і літня площадка з мангалом, і кухня з всім необхідним (посуд, холодильник, плита і т.
 •  3 года назад
Все отравились!
все отравились водой, просто чистили зубы. были несколькими семьями с детьми от 1 до 12 лет, так же в 2х домах этой "чудной" садыбы были 2 беременных. Как следствие анисанитария, вода в кране цвета темного с запахом дерьма.
 •  3 года назад
Такого хамства я не встречала никогда
В день заезда созвонились с хозяйкой, обо всем договорились. Приехав на место, не смогли найти дом (дорог там нет, имейте ввиду), несколько раз набрали - телефон вне зоны.
 •  3 года назад
Как в раю!
Отдыхали с мужем вдвоём в июле 2021 года. Отель на высшем уровне. Номера чистейшие, постельное и полотенца тоже! В душевой вымыт даже сток воды, как в приличных отелях. Все было как и обещано на сайте - бесплатный трансфер с жд вокзала в отель, завтрак тоже включён (маловато было для меня на 7 месяц...
 •  3 года назад
Показать ещё »


Еще о Славском