Ми вдруге на Санаторній 320... Осінь дійсно казкова!

Написано: 2 ноября 2013
Время поездки: 26 октября — 9 ноября 2013
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Після нашого літнього відпочинку у цьому краї пройшло не так багато часу, а нас все як магнітом тягнуло повернутись на Санаторну 320. Тепер я розумію чому... Осінь тут і дійсно казкова: сонячно, тепло, а ці барви милують око та гріють душу.
Санаторій "Синяк" показаний моєму чоловікові по стану здоров’я. Лікувальний ефект дійсно вражає, тому ми повернулися вдруге. Хоч умови самого санаторію не зовсім близькі до того чого б нам хотілося, але персонал надзвичайно люб’язний. За що їм велике "СПАСИБІ!"
Наше перше знайомство із Закарпаттям почалось саме завдяки вам, пане Олексій. Ваша гостинність, смачнющі страви та цікаво організоване дозвілля закохали нас у цей дивовижний край. Саме завдяки вам, цього разу ми вже встигли побувати на дегустації австрійських вин у садибі неподалік та на вечірній екскурсії зі смолоскипами у Чинадіївському замку. Здоров’я вам та багато вдячних туристів.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал