Злата Вежа 3*– Отзывы

22
Оценка 8.910
на основе
22 отзывов
№1 в рейтинге отелей Поляны
9.2 Номер
9.2 Сервис
9.3 Чистота
9.7 Питание
8.7 Инфраструктура
Современный четырехэтажный комплекс на 13 номеров. На территории санатория "Солнечное Закарпатье".Подробнее →
аватар geom5an9
Увечері забронював на сайті готелю номер, на електронну пошту прийшло підтвердження, код броні - ніби все ОК. Вже починаю планувати подорож, але наступного ранку передзвонюю в готель, щоб уточнити деталі і питання передоплати. … Еще ▾ Увечері забронював на сайті готелю номер, на електронну пошту прийшло підтвердження, код броні - ніби все ОК. Вже починаю планувати подорож, але наступного ранку передзвонюю в готель, щоб уточнити деталі і питання передоплати. Виявляється, що ніякої броні онлайн у них немає (питання - чому ж ви з сайту її не прибрали? ), місць немає, і взагалі замовлення треба робити тільки телефоном.

"Гарний" початок, дякую, але більше сюрпризів мені від вас не треба - за 15 хвилин знайшов інший хороший готель з бронюванням через booking. А вас викреслюю зі списку для майбутніх мандрівок, та й іншим не порекомендую
аватар viktor.rohach
 •  ездил(а) 9 месяцев назад
Оценка 9.0
Прекрасна кухня, меню за 10 діб жодного разу не повторилося. Надзвичайно уважний персонал у їдальні не зважаючи на свій юний вік! Висококласні фахівці на водних процедурах та фізіотератевтичних кабінетах!!! Чисто, гарно і охайно в кімнатах та санвузлах!!! Дещо слабкий Інтернет та сварливе керівництво)))!!! Порекомендую друзям та знайомим, не проти відвідати ще раз!!!. … Еще ▾ Прекрасна кухня, меню за 10 діб жодного разу не повторилося. Надзвичайно уважний персонал у їдальні не зважаючи на свій юний вік! Висококласні фахівці на водних процедурах та фізіотератевтичних кабінетах!!! Чисто, гарно і охайно в кімнатах та санвузлах!!! Дещо слабкий Інтернет та сварливе керівництво)))!!! Порекомендую друзям та знайомим, не проти відвідати ще раз!!!
аватар olena_levchukk
Неймовірно сподобалось! Адміністратор, пані Наталя, врахувала всі індивідуальні побажання! Вдалося відпочити, оздоровитися, смачно та корисно поласувати! Власники дуже … Еще ▾ Неймовірно сподобалось! Адміністратор, пані Наталя, врахувала всі індивідуальні побажання! Вдалося відпочити, оздоровитися, смачно та корисно поласувати! Власники дуже уважні до гостей, постійно контактують та намагаються створити комфортні домашні умови! Коли відключали світло, то переважно працював генератор та інтернет!
аватар _592742
 •  ездил(а) 3 года назад
Оценка 10.0
Отдыхали в отели в январе, хозяева молодцы, всё делают для того, чтобы было комфортно. Номера уютные, питание отличное - за 7 дней ни разу не повторилось меню. Если хотите отдохнуть, вам сюда! ! !. … Еще ▾ Отдыхали в отели в январе, хозяева молодцы, всё делают для того, чтобы было комфортно. Номера уютные, питание отличное - за 7 дней ни разу не повторилось меню. Если хотите отдохнуть, вам сюда! ! !
аватар maoma
 •  ездил(а) 4 года назад
Оценка 10.0
Відпочивали з дружиною 10 днів. Сподобалось все. Чуйний і ввічливий персонал. Чудова кухня. Вибір меню на наступний день.За 10 днів жодного разу не повторилось меню. Готують дуже смачно. … Еще ▾ Відпочивали з дружиною 10 днів. Сподобалось все. Чуйний і ввічливий персонал. Чудова кухня. Вибір меню на наступний день.За 10 днів жодного разу не повторилось меню. Готують дуже смачно. В номері телевізор і досить пристойний Інтернет (Wi-Fi). Щиро дякуємо всім співробітникам і Ірині Кирилівні за гарний відпочинок.
аватар bon_o
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 8.0
Заселення пройшло чудово. На залізничній станції Свалява забрав трансфер (легковик), як і було обіцяно. Умови у номені дуже хороші: постіль і все інше в чудовому стані і чисте. … Еще ▾ Заселення пройшло чудово. На залізничній станції Свалява забрав трансфер (легковик), як і було обіцяно.
Умови у номені дуже хороші: постіль і все інше в чудовому стані і чисте. На нас з дружиною дві (!) кімнати. Одна з великим диваном, а друга з повноцінним двоспальним ліжком. У обох кімнатах сучасні телевізори.
Був посуд, у ванні (велике приміщення і сама ванна) був фен. Все як годиться.
Номер на другому поверсі, з балконом. Але постійно ловив на думці, що наші розмови можуть комусь заважати.
Годували чудово: по-домашньому та за десять днів не повторилось, практично, меню.
Але головне - атмосфера!!! Власниця готелю Ірина Кирилівна сама працює і персонал так, щоб відпочиваючі відчували себе як вдома.
А ще ванни і басейн у приміщенні. Нам все сподобалось. Будемо настійливо рекомендувати всім друзям і знайомим.
Ще раз спасибі персоналу і Ірині Кирилівні з її господарем - його чудовими вишитими картинами прикрашені стіни готелю!!!
Вранішнє озеро Поряд озеро Наш балкон і вікна
аватар NickG
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 9.0
1й раз случайно попали, потом жалели, что мало дней. Персонал - за все время частично сменился 1й раз. К подбору кадров относятся щепетильно, в глаза не лезут, традиционного панибратства нет, хотя до уровня "Хилтон" конечно не дотягивают. … Еще ▾ 1й раз случайно попали, потом жалели, что мало дней.
Персонал - за все время частично сменился 1й раз. К подбору кадров относятся щепетильно, в глаза не лезут, традиционного панибратства нет, хотя до уровня "Хилтон" конечно не дотягивают.
Номер целиком устраивает, особенно в условиях, когда ты вышел на балкон и уже на природе.
Питание за все годы по +3кг за поездку, приходится сокращать, что не всегда получается : ) Оно как бы и диетическое, но сытное и вкусное...

Не понравилось слишком мягкое отношение хозяев ко всяким хамам, пьянчугам и курильщикам!
- Есть четкое правило: на территории не курить! Нет, приедет быдло, и обязательно будет курить на балконе , в номере, в туалете! Завоняет все, а на доводы, что вокруг отдыхающие, что приехали дышать не вонью из бумажки - сопровождаемый ребенком женский глас с перегаром ответит, мол "а шо, и я на отдых право имею..."
- Набухалась - спи дома! Но нет, тянет на подвиги...
... короче, я думаю, что нужен жесткий надзиратель, особенно над нашей "ЭнтИллЕгенцией" по профсоюзным путевкам!
аватар nowyswit
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 7.0
За 13 днів відпочинку маємо тільки позитивні враження, починаючи з трансфера з вокзалу Сваляви. Можемо оцінити наш відпочинок в цьому пансіонаті як добрий. В номері кожен день прибирають та викидають сміття, працює кондиціонер. … Еще ▾ За 13 днів відпочинку маємо тільки позитивні враження, починаючи з трансфера з вокзалу Сваляви. Можемо оцінити наш відпочинок в цьому пансіонаті як добрий. В номері кожен день прибирають та викидають сміття, працює кондиціонер. Харчування якісне, калорійне. Готують смачно. Лікувальні процедури проводяться в точно визначений час, згідно запису, без черг.
Особливо слід відмітити привітний персонал рецепшен, та ретельних працівників, що підтримують чистоту як в номері так і на прилягаючій території, стабільну температуру (28с) води в басейні. Єдине, що хочемо зауважити-це необхідність вбирання шапочок для відвідувачів басейну та необхідність періодичної частішої зміни води в ньому.
То ж щиро дякуємо всім працівникам Златої Вежі за їх старання. м.Івано-Франківськ, сім'я Марчуків.
аватар pavlikivska
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 10.0
В «Злату вежу» я з чоловіком приїхали вперше, отримавши путівку на роботі. Що здивувало ще вдома, так те, що напередодні від'їзду з Івано—Франківська нам зателефонувала адміністратор і поцікавилась часом приїзду, щоб забезпечити трансфер з вокзалу до готелю. … Еще ▾ В «Злату вежу» я з чоловіком приїхали вперше, отримавши путівку на роботі. Що здивувало ще вдома, так те, що напередодні від'їзду з Івано—Франківська нам зателефонувала адміністратор і поцікавилась часом приїзду, щоб забезпечити трансфер з вокзалу до готелю. Прибувши на місце, ми зрозуміли, що тут це звична практика, всіх відпочиваючих та від'їжджаючих зустрічають та доставляють на вокзал. Дуже швидко поселили в номер. Ми з чоловіком лікарі, тому дуже насторожено відносимось до умов перебування. Та були приємно здивовані. Номер без цвілі, тарганів та неприємного запаху. Зате в наявності працюючі кондиціонер, телевізар, холодильник. Постіль чиста, суха. Харчування на місці, тобто на території готелю. Меню дієтичне та різноманітне, їжа смачна як вдома. За весь час перебування страви не повторювались. Тут же, на місці, є можливість отримати лікувальні процедури: масаж, ванни, фізпроцедури. Лікар, що дає призначення , кваліфіковано їх обгрунтовує. Хоч до бювету з лікувальною водою зовсім близько, але для зручності відпочиваючих є кран з мінеральною водою на території. В корпусі є басейн, який відкритий для відпочиваючих цілий день. Вода без хлору (!), тепла, очищення води проводять сіллю. На території є відпочинкова зона з лежаками та міні басейном. Персонал привітний, ввічливий, кваліфікований. Контроль за роботою підлеглих власники проводять щоденно особисто. Тут створені всі умови для спокійного сімейного відпочинку. Один недолік — дуже короткий термін перебування ( в силу особистих обставин). Але працівники готелю на це вплинути, звичайно, не могли. В цілому враження від відпочинку в « Златій вежі» дуже позитивні. Самі відпочили і всім РЕКОМЕНДУЄМО.
аватар MariyaGala
Нещодавно повернулися з відпочинку у цьому чудовому куточку Сонячного Закарпаття Відпочивали в готелі не перший рік. Їдучи сюди, знаємо на що розраховувати, але щоразу буваємо здивовані змінами на краще (появою нових послуг та впорядкуванням території). … Еще ▾ Нещодавно повернулися з відпочинку у цьому чудовому куточку Сонячного Закарпаття Відпочивали в готелі не перший рік. Їдучи сюди, знаємо на що розраховувати, але щоразу буваємо здивовані змінами на краще (появою нових послуг та впорядкуванням території). Минулого року була чудова аніматор для дітей. Уже два роки організовують вечори з музиками та ведучою, щоб і дорослі не нудьгували. Зазвичай приурочені релігійним святам (ми цього року потрапили на Петра і Павла).
Годують так смачно, що неможливо відмовитися щоб обмежити себе, тому внаслідок відпочинку набираємо зайві кілограми ????. Персонал уважний. Адміністрація допоможе вам вирішити будь-які проблеми, навіть надзвичайні ситуації зі здоров’ям: проконсультуються із фахівцями, підкажуть, і, навіть, у разі необхідності, особисто відвезуть до лікарні!
Інколи викликають дискомфорт, або навіть псують відпочинок інші гості, у яких претензій до оточення більше, ніж до самих себе. Окремі з них дозволяють собі курити в номері та на балконі, але то таке, вони ж відпочивають, у них за все заплачено, а за порушення санаторного режиму тут не виселяють. А що може бути краще, ніж псувати відпочинок оточуючим? Зокрема, крутити носом на ландшафтний басейн, у якому бавляться інші діти, а потім викупати там свою дитину у верхньому одязі.
Вирушаючи на відпочинок, важливо вміти ним насолоджуватися!
Показать ещё »


ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Представитель отеля
аватар zlatavezha.com
‹ Отель Злата Вежа 3*

Современный четырехэтажный комплекс на 13 номеров. На территории санатория "Солнечное Закарпатье".

Расположение 1,5 км от центра пгт. Поляна.
В отеле

Кафе-столовая, автономное водное отопление, холодная и горячая вода круглосуточно, стоянка.

  • кафе/бар
  • автостоянка
Развлечения и спорт Сауна с бассейном, организация поездок на квадроциклах, катание на конях, походы в горы, рыбалка, экскурсии.
  • сауна/баня/хамам
  • рыбная ловля
  • организация экскурсий
Адрес Закарпатская область, Свалявский р-н, пгт.Поляна, Курортная, 19
Телефоны: +38 (095) 805 22 17
Е-мейл: [email protected]
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.