Чудовий куточок Сонячного Закарпаття

Написано: 8 августа 2018
Время поездки: 10 — 25 июля 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Нещодавно повернулися з відпочинку у цьому чудовому куточку Сонячного Закарпаття Відпочивали в готелі не перший рік. Їдучи сюди, знаємо на що розраховувати, але щоразу буваємо здивовані змінами на краще (появою нових послуг та впорядкуванням території). Минулого року була чудова аніматор для дітей. Уже два роки організовують вечори з музиками та ведучою, щоб і дорослі не нудьгували. Зазвичай приурочені релігійним святам (ми цього року потрапили на Петра і Павла).
Годують так смачно, що неможливо відмовитися щоб обмежити себе, тому внаслідок відпочинку набираємо зайві кілограми ????. Персонал уважний. Адміністрація допоможе вам вирішити будь-які проблеми, навіть надзвичайні ситуації зі здоров’ям: проконсультуються із фахівцями, підкажуть, і, навіть, у разі необхідності, особисто відвезуть до лікарні!
Інколи викликають дискомфорт, або навіть псують відпочинок інші гості, у яких претензій до оточення більше, ніж до самих себе. Окремі з них дозволяють собі курити в номері та на балконі, але то таке, вони ж відпочивають, у них за все заплачено, а за порушення санаторного режиму тут не виселяють. А що може бути краще, ніж псувати відпочинок оточуючим? Зокрема, крутити носом на ландшафтний басейн, у якому бавляться інші діти, а потім викупати там свою дитину у верхньому одязі.

Вирушаючи на відпочинок, важливо вміти ним насолоджуватися!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал