Не відповідає своєму рівню.

Написано: 31 мая 2018
Время поездки: 3 — 13 августа 2017
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 3.0
Чистота: 3.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 6.0
Їхали в цей готель орієнтуючись на кількість зірок та більше менш нейтральні відзиви. На жаль фактичний стан будв далекий від очікувань. Басейн дійсно з плиткою, яка викришується ноги не порізали але корситуватися страшно. Обробка води у ньому відсутня, як наслідок більшість дітей у тому числі і наш менший під час заїзду у перехворіли на кишкові захворювання.
Готель надає номери для відпочинку дитячих спортивних команд, як наслідок ці команди в басейні, на вулиці, у ресторані (якщо так його можна назвати), всюди. Якщо хтось бачив як бурлить вода коли розмножуєтьсь лосось таке видовище можна було бачити в басейні. Ні про який відпочинок у таких умовах можна не говорити.
Шведський стіл у ресторані (сніданок) на рівні нижче середнього (несмачна і неякісна їжа), вишкіл офіціантів як в сільській забігаловці (беруться руками за краї тарілок, чашок ). У одному випадку дитині при здійсненні окремого принесли молочну кашу у якій був рис із шведського сніданку із морквою!!! Після вимоги все тихо замінили.

Номери непогані, великі, мебель хороша (ми були в люксі).Разом із тим , номери прибираютья погано побутовими пилососами і тільки там де видно, як налідок по всіх закоулках пилюка, волося, папірці. Красиві колись штори незрозуміло коли прані, закріплені аби як.
Як наслідок через хворобу дітей, необхідність харчування поза межами готелю (для чого там ресторан) і вказні вище незручності відпочинок не вдався.
Взгалі ж приміщення дійсно класне, знаходиться у затишному місці, при нормальному менеджменті та харчуванні приїхали відчоити ще неодин раз, а так не рекомендуємо.
Рекомендую адміністрації врахувати ці недоліки враховуючи розташування та базу готелю, а то розгубите всіх клієнтів.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал