Нормально, но есть нюансы

Написано: 25 июля 2020
Время поездки: 21 — 22 июля 2020
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 4.0
Чистота: 5.0
Питание: 4.0
Инфраструктура: 6.0
Відпочивали в отелі Катерина тиждень з сім’єю влітку 2020. Загалом гарний отель з демократичними цінами, що загалом відповідають рівню комфорту та сервісу за такі кошти.
Проте, нерозторопність персоналу та невміння хоч трохи відхилитися від заданого сценарію зашкалює.
Отель нам пообіцяв акції: 1 година чану, 1 година фітобочки для 2-х дорослих (30 хв фітобочки + 30 хв масажу для кожного) та один день на бесідці з мангалом.
Чан нам здався непридатним для використання з міркувань антисанітарного стану (діжка з водою, куди занурюватись після чану не виявляла жодних ознак того, що воду з неї зливають частіше разу на місяць).

Ми попросили адміністратора замість години чану надати нам додатково час для третьої людини (нашого старшого сина) скористатися фітобочкою. Після довгого узгоджувався з керівництвом нам це погодили. Прийшовши ж на сам сеанс (!Зверну увагу - це запропонована самим отелем «плюшка». Ми свій остаточний вибір робили, враховуючи та розраховуючи на дружелюбне та лояльне ставлення отелю до своїх гостей, так, у нашому сприйнятті, цей отель трохи вирізнявся від інших, оскільки хоч щось пропонував (хоча як тепер констатую - то лише намагався запропонувати )).
Ми спочатку побачили купу брудних матрасів прямо на вході - можете бачити на фото. Потім масажист Віктор (перепрошую , якщо ім’я переплутав) нам почав складно пояснювати, що за умовами акції... ми можемо отримати лише один з двох дорослих: фіто бочку потім масаж розпареного тіла , а інший масаж відразу , а потім фітобочку (де тіло розпареться), а наш син тільки фітобочку. По іншому бути не може, бо це така у них акція!!!
Звернення до адміністратора спочатку дало такий же результат, а через декілька хвилин перемовин пішли на поступки, що щось нам додадуть, але не в повному обсязі.

Я, взагалі, про чесність бізнесу та споживача.
Шановна пані Катерина (власниця отелю - я так допускаю з назви)!!!
Я не зміг отримати Ваш контакт у адміністратора - не положено!!!
Навіщо щось дарувати (називаєте Ви це акцією), щоб в процесі псувати нерви клієнту , який у Вас відпочиває?
Чому розрекламована акція фіто бочка 30хв бочки + масаж (логічно з точки зору спочатку розпарити потім помасажувати ) має перетворитися на спочатку масаж а потім розпаритися для одного з двох?
Чому на вечерю (яка Вами запропонована як ще одна «плюшка» , яка спочатку Вас вирізняє з поміж конкурентів) можна принести купу макаронів з залишками якогось фаршу з грубо нарубаним салатом в одній тарілці (шкодую що не з фотографував), що нагадує за складом та зовнішнім виглядом вечерю для, вибачте на слові, свиней?!?!
Чому лише одна офіціантка адекватно реагує на прохання та не плутає , яку кількість треба приборів та порцій, не плутає чай з кавою, каву без молока з кавою з молоком, а всі інші... ?!?
Чому плазма в номері з домашнім кінотеатром не працює? (Треба якось її налаштовувати)
Навіщо Ви обіцяєте споживачу те, що не можете надати якісно?!? Та краще не обіцяйте, запропонуйте по факту - споживачу це буле приємно, він не образиться на ті всі недолугості.

Чому Ваш контакт є такою таємницею, якщо Ваш персонал не здатен таку дрібну проблему вирішити відразу, а перетворює в моє (я Ваш споживач, який Вам повірив та обрав Вас поміж усих інших) бажання витрачати час на опис цієї прикрої ситуації?
Шановна пані Катерина, я Вам щиро бажаю успіхів у побудові гарного бізнесу, купу задоволених та вдячних клієнтів у майбутньому. Я наразі залишаюсь з асоціацією «ложки дьогтю у бочці меду, що зіпсувала весь смак цілої бочки меду»(((
Сподіваюсь, що Ви багато цікавого для себе відкриєте, якщо прочитаєте самі та надасте змогу зробити це Вашому персоналу, книжку
М. Лівайн «Разбитые окна, разбитый бизнес».
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал