Водолій 2*– Отзывы

9
Оценка 2.210
на основе
9 отзывов
№7 в рейтинге отелей Микуличина
2.2 Номер
2.3 Сервис
2.4 Чистота
1.9 Питание
2.5 Инфраструктура
Двухэтажный дом на 15-20 мест.Подробнее →
аватар oksana1596328
забронювали номер на двох на три ночі на букінгу вартістю 3000 грн. по приїзду нас поселили в зовсім інший будинок, номерів якого навіть не показано на фотографіях. номер малесенький, брудний, в якому є тільки зламане скрипуче ліжко і комод з обпльованим дзеркалом. … Еще ▾ забронювали номер на двох на три ночі на букінгу вартістю 3000 грн. по приїзду нас поселили в зовсім інший будинок, номерів якого навіть не показано на фотографіях. номер малесенький, брудний, в якому є тільки зламане скрипуче ліжко і комод з обпльованим дзеркалом. приїхали на 12 годину, нас ніхто не чекав, кімната до приїзду прибрана не була, на ліжко було страшно сідати, бо воно хиталось і розвалювалось. в холі будинку бридко навіть роззуватись, санвузол метр на метр один на весь поверх.

пообідавши в кафе, вирішили тут не залишатись і попросили власницю Наталю віддати гроші. після прохання жінку ніби підмінили - вона почала матюкатись, поливати нас брудом і кричати на все подвір"я. поки я викликала поліцію, вона почала знімати мого хлопця на телефон і погрожувати військоматом. потім перейшла на особистості, коментуючи мою зовнішність і штовхнула мене в груди. поки стояли з поліцією і писали заяву, вона ще почала знімати на телефон і критикувати поліцейських. у висновку - мінус 3000 гривень, які нам так ніхто і не віддав, витрачений час, нерви і сльози. це психічно неврівноважена, неадекватна жінка, яку взагалі не можна підпускати до людей. пані Наталя, якшо ви це читаєте - лікуйтесь, будь ласка. а всім іншим раджу обходити десятою дорогою цю садибу і її господарку.
аватар Natalia26
 •  ездил(а) 5 лет назад
Оценка 1.0
Забронювали номер на чотирьох за 700грн на сайті Букінг, власниця попросила скинути завдаток в розмірі 200грн (що власне і зробили). По приїзду виявилось, що власниця Наталя хоче не 700 а 1000 грн за ніч. … Еще ▾ Забронювали номер на чотирьох за 700грн на сайті Букінг, власниця попросила скинути завдаток в розмірі 200грн (що власне і зробили).
По приїзду виявилось, що власниця Наталя хоче не 700 а 1000 грн за ніч.
Після того власниця заховалась в будинку і ми стояли на подвір'ї.
На прохання повернути завдаток різко відмовилась і запропонувала поселити нас в кімнату, яка більше нагадує клопівник. Тієї кімнати на сайті взагалі не було представлено і умови були геть кепські.Це кімната 3*4м квадратних, в якій стоїть двоспальне ліжко та диван, який розкладається. Біда в тому, що якщо розкласти диван він дістане до ліжка та перекриє всю кімнату.Я вже не кажу про те, що кімната не була прибрана, бо нас ніхто дуже не чекав, а якщо і чекав то не нас, а наші гроші.
Ми намагалися зняти її на телефон, та вона вдарила мене по руці та жбурнула телефон у багнюку.
Змушені були викликати поліцію та написати заяву(оскільки ця горе-Наталя почала розпускати руки та лаятись).
Причому поліція сказала нам, що це був вже не перший виклик до цієї навіженої.
Також на території нема інтернету, від слова взагалі, тому змушені були йти в кафе щоб показати поліції проплати та бронювання.
Отож якщо хочете щоб з вас стягнули гроші і побили-то вам до Наталі. А як ні, то борони вас Боже заселятись у тієї неадекватної жінки.
В результаті ми втратили 200грн, 2 години часу в пусту, отримали синці та брудний телефон.
Зрештою прийняли рішення викликати таксі, заплатити 150 грн та поїхати в Яремче.
Бо хотілось якомога далі втекти від того села, від тих спогадів та чокнутої власниці Наталі.
аватар rom77587
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 10.0
Всім привіт!Останнім часом почав перечитувати всі відгуки про приватні садиби зеленого туризму, цікаво стало, бо сам займаюся здачею житла.Нащастя відгуки хороші дякую добрим людям. … Еще ▾ Всім привіт!Останнім часом почав перечитувати всі відгуки про приватні садиби зеленого туризму, цікаво стало, бо сам займаюся здачею житла.Нащастя відгуки хороші дякую добрим людям.Відгуки перечитував на різних сайтах і ось натрапив на ці.Відгуки є хороші а є образливі.Завжди є ще інша сторона медалі поведінка та повага туристів які приїздять до нас в гості.На моєму шляху зустрічалося дуже багато позитивних та добродушних людей які приїздять в гості посьогоднішний день.Що я хочу тут написати..що зустрічаються серед туристів і бикота яка за пару копійок має тебе ні защо.Ціни в основному на проживання в середньому по Микуличині від 100 гр з людини без харчування.Я рахую що при сьогоднішніх цінах за електрику.миючі засоби, будівельні матеріали, газ, білизна, рушники, косметичні ремонти, а ще потрібно за ці гроші і самому жити і далі розвивати свій бізнес то це легко кажучи копійки.Тому доводиться економити на всьому щоб менш більш якось триматися на плаву.Але на жаль деякі туристи далекі від цього.Вони гадають що ми тут згрібаємо міліони а котеджі ростуть як гриби.То хочу вам сказати дорогі туристи за ваші копійки побудувати аж нія невиходить котедж доводиться продати або шмат землі або потрудитися у тій же польші.До чого я веду за мій період цього бізнесу а це вже 12 років я стикався з різними людьми.Які забронювавши котедж за 1000 гр з 10 чол вимагають басейнів, безплатої сауни, а також питають чи небуде ще дешевше та що входить в 100 гр з чол.Люди смішно, ви де живети ?ви ціни бачите?Стосовно поваги до господарів я мовчу приїздить франківська бикота все ламають крадуть був випадок що втекли незаплатиши.Тепер беру кошти при поселенні.Дрова платні на мангал, багато туристів дивуються як виж в лісі живете!?Але вони незамислюються що дрова самі до хати не прийдуть я не є син лісника.Шановні туристи коли ви приїздите в гості до нас і вам здають чисту садибу то ви хоч задумайтесь що зайшовши до будинку потрібно роззутися в коридорі ми неживемо в сша і це в нас наромально а не топтати а своїх шкарах чисту підлогу.Після виїзду елементарне прибирання можна зробит а не срач залишати брудний посуд та крихти по столі.Стосовно дітей туристів теж були випадки діти як коні скачуть похаті незадумуючись що так неможна.А на зауваження батьки ходять надуті і блимають недовольні.Тому перш ніж калякати свої негативні коментарі проаналізуйте іншу сторону.Бо такого шарового відпочинку за 100 гр немає ніде.Удачі.
аватар 0973969658
 •  ездил(а) 6 лет назад
Якщо ви хочите залишити гарні спогади про Карпати то НІКОЛИ НЕ зупиняйтесь у цій садибі. Сморід, бруд, посуду на кухні ( яка розрахована чоловік на 20) три каструлі і пару ложок. … Еще ▾ Якщо ви хочите залишити гарні спогади про Карпати то НІКОЛИ
НЕ зупиняйтесь у цій садибі.
Сморід, бруд, посуду на кухні ( яка розрахована чоловік на 20) три каструлі і пару ложок. Треба у черзі вистояти щоб хоч щось зготувати.
Дуже не приємна господиня.
Меблі скрипучі як і підлога.
Дуже брудно, дуже, особливо на кухні.
Хоча хочу зауважити, що розташування цієї садиби дуже гарне ( в центрі села) не біля дороги і річка поруч. І подвір'я просторне.
аватар Stasn
 •  ездил(а) 6 лет назад
Оценка 7.0
Відпочинок на березі річки.Дуже хороше розташування.Багато дерев кущів квітів.Краєвиди з терас на фоні гір з сходом сонця просто супер.Просторе затишне подвір?я.Центр села де є багато магазинів кафе тощо. … Еще ▾ Відпочинок на березі річки.Дуже хороше розташування.Багато дерев кущів квітів.Краєвиди з терас на фоні гір з сходом сонця просто супер.Просторе затишне подвір?я.Центр села де є багато магазинів кафе тощо.Саме основне з двох сторін тереторії сусідів не має.Тишина тільки шум річки та спів птахі.
аватар gtlviv1
 •  ездил(а) 9 лет назад
Оценка 1.0
При розрахунку мали маленьку неприємність. В кімнатах на другому поверсі чути тухлістю, рушники хазяйка не видає. Практично за все приходить доплачувати в процесі проживання у водолії. … Еще ▾ При розрахунку мали маленьку неприємність. В кімнатах на другому поверсі чути тухлістю, рушники хазяйка не видає. Практично за все приходить доплачувати в процесі проживання у водолії. Сауна холодна і дорога є дешевші. Усі негатині коменти щодо хазяйки підтримую - КОНЧІНА ТВАРЬ яка не хоче працювати на перспективу і заробляти гроші.
аватар emo-zavod
 •  ездил(а) 12 лет назад
Оценка 8.0
очень тихое и прекрасное место -хорошие хозяева, которые делают все , что бы ваш отдых был комфортным-стоит своих денегприежайте, был с 18 августа 8 дней, хотя планировал всего … Еще ▾ очень тихое и прекрасное место -хорошие хозяева, которые делают все , что бы ваш отдых был комфортным-стоит своих денегприежайте, был с 18 августа 8 дней, хотя планировал всего остановиться на 3 дня, могу сравнивать потому что много ездим Олег каховка херсонской украина
аватар 0101911
 •  ездил(а) 12 лет назад
Оценка 7.0
Відпочивали в садибі "Водолій" з 20.08.12 - 24.08.12.Проживали в номері з балконом на другому поверсі (80грн. за номер). Все сподобалося. Хазяйка Наталя дуже приемна. В номері чисто та аккуратно. … Еще ▾ Відпочивали в садибі "Водолій" з 20.08.12 - 24.08.12.Проживали в номері з балконом на другому поверсі (80грн. за номер). Все сподобалося. Хазяйка Наталя дуже приемна. В номері чисто та аккуратно. Дуже зручне розташування садиби, практично в центрі села але не над самою дорогою. Поруч е все необхідне (магазини, кафе, приватна пивоварня). Чудові краевиди і вихід до річки.Так як ми там відпочивали вперше Наталя нам завжди підказувала де що і як краще. А купання в гірській річці це ЩОСЬ!!!!! Велике спасибі за чудовий і не дорогий відпочинок. Обов"язково приїдемо ще і будем рекомендувати друзям.
аватар vetilka
 •  ездил(а) 12 лет назад
Оценка 7.0
здається попередня пані взагалі відпочивала в іншому місці! господиню звати Наталя! чудова приємна пані якщо звичайно ти не "Тагіл" і поводиш себе відповідно) а які смачні млинці вона готує!!!це щось!в наших номерах було прибрано і не було ніякого сміття. … Еще ▾ здається попередня пані взагалі відпочивала в іншому місці! господиню звати Наталя! чудова приємна пані якщо звичайно ти не "Тагіл" і поводиш себе відповідно) а які смачні млинці вона готує!!!це щось!в наших номерах було прибрано і не було ніякого сміття. номери не великі але для того щоб переночувати взагалі хватає, меблі нові хоч і не віп класу, за такі гроші і не 300 грн. зовсім на більше не претиндуешь!!
більше і в еміратах за тис. у е не завжди знайдешь))))
річка перед будинком, 2 магазина дуже близько, навпроти є бар, де варять власне пиво" гуцульське" здається смакота!! ми спостерігали картину як у сосідньому маєтку 6 п'яних чоловіка кричали матом на господаря що він о 12 ночі не продавав їм горілку! я думаю що для таких не лише мата буде мало!
чудовий бюджетний відпочинок а ви знайдіть краще и дешевше в високий сезон!
не подобається в Буковель за відповідні гроші до відповідного сервісу!
я ще поїду і Вам раджу
аватар misterious
 •  ездил(а) 12 лет назад
Оценка 1.0
Народ, заради збереження власних нервів і грошей-не їдьте сюди!!! Ми бронювали у них весь 2-й поверх(6 номерів). у 5 номерів заїхали наші друзі, а днем пізніше ми. Я з чоловіком бронювали номер з туалетом і душем(такий у них-один і коштує він 300грн!!!), решта 5 чи 6 кімнат-із загальним туалетом-душем і коштують по 200грн(без сніданків). … Еще ▾ Народ, заради збереження власних нервів і грошей-не їдьте сюди!!! Ми бронювали у них весь 2-й поверх(6 номерів). у 5 номерів заїхали наші друзі, а днем пізніше ми. Я з чоловіком бронювали номер з туалетом і душем(такий у них-один і коштує він 300грн!!!), решта 5 чи 6 кімнат-із загальним туалетом-душем і коштують по 200грн(без сніданків).Кімнати малюсінькі, совдепівського типу, у тому номері, що за 300грн умивальника нема-зуби чистити-під душем.Ми з чоловіком поселялился туди лише "за компанію"(за 300грн можна знайти з десяток приватних готелів чи садив з туалетом-душом у номері+сніданок-наприклад готель Міленіум).Номер, який ми бронювали, був неприбраний, туалет загаджений(вибачте на слові), смітник-забитий під зав*язку. На наше прохання прибрати номер і туалет господиня(п.Люба) заявила, що то зробили наші друзі і вона його прибирати не буде(!!!). В рез-ті зчинився галас, в рез-ті якого п*яний господар матерними словами (в присутності наших 3-х малих дітей), розмахуючи кулаками кричав, щоб ми забиралися з його хати(11 вечора), якщо нам щось тут не подобається(що ми і зробили-поселились в тих же Микулиничах в готелі Міленіум(рівень хороших 3-х ато й 4-х*) за 300грн зі сніданками.


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Гора Горган (Костел)
Оценка 10.0
Украина - Карпаты, Микуличин
Активный отдых, Природа

Двухэтажный дом на 15-20 мест.

Расположение В селе Микуличин Яремчанского горсовета, 100 м от центра села, 50 м от автотрассы H-09, над рекой Прут.
Описание пляжа Рядом речка, в которой летом можно купаться.
В отеле

На первом этаже — гостиная, полностью оборудованная кухня, 2 комнаты (четырехместная и двухместная), санузел (душ, туалет, умывальник). На втором этаже — столовая, 7 двухместных комнат, санузел. В одной из комнат есть санузел.

В комнатах — двуспальные кровати или диван, телевизор, шкаф для одежды.

В одной комнате на втором этаже есть выход на балкон. Во дворе есть фруктовый сад, мангал, беседка.

  • автостоянка
Развлечения и спорт Сауна на 6 человек с контрастним бассейном.
  • сауна/баня/хамам
  • организация экскурсий
Описание номеров

Дополнительные места — в двухместной комнате на первом этаже.

Адрес Ивано-Франковская область Яремчанский горсовет село Микуличин ул. М. Грушевского, 79 г
Телефоны: Тел.: +38 (096) 303-14-27
+38 (097) 409-14-93
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.