… Еще ▾
Відпочивали у Vasanna цього літа. Отель розташований на горі, поруч немає сусідів, є тільки луки та дуже гарний буковий ліс. З двору відкривається неймовірний краєвид на гори. Все збудовано з природних матеріалів, просторі номери, кругом чистота і порядок, є WiFi. Господарі дуже приємні люди, без проблем організують вам екскурсію або будь-яку поїздку якщо ви приїхали без автомобіля. У них багато планів щодо покращення умов відпочинку, розпочато реконструкцію і розширення басейну на подвір'ї. Нам все сподобалось.
Вам нравится
Показать другие комментарии …
… Еще ▾
Понравилось место расположения отеля. Отель построен из натуральных материалов. Уютно в номерах, все деревянное, прекрасно дышится и спится. Вкусно готовят. Красивые виды из окон. Есть бассейн, беседка, качель, мангал, шезлонги и др. Рядом нет домов, дорог. Все понравилось.
• 1
… Еще ▾
Довго готель і не вибарали, сподобались номера і хотілось спробувати незаїжджені маршрути типу Буковеля. Їхавши по дорозі вже трохи почали сумніватись, краєвидів і горів шось недуже було видно, а на фотографіях і по тел. обіцяли суперові види з вікна).
Приїхавши сюди зовсім не пожалкували, готель є на горі і відразу відкривається красива панорама на гори. Люблю дерев*яні будинки і тут я цим насолодився вдосталь, все зроблено з дерева, інтер*єр оформлений зі смаком до дрібниць. Ми з жінкою чудово провели час.
Дякуємо господарям за затишок та теплоту.
Дякуємо господарям за затишок та теплоту.
Вам нравится
Отдыхали семьей на Новый год в этом отеле. Хороший отель, приятные хозяева, все понравилось.
• 1