Нам дуже сподобалось!!!

Написано: 2 октября 2017
Время поездки: 28 сентября — 1 октября 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 10.0
Обрали цей готель через SuperDeal, забронювали. До речі весь готель заповнений і прийшлося чекати 3 тижні поки звільниться хоча б один номер. Так що замовляйте заздалегідь. Дорога через Львів хороша, доїхали бистро. Територія готелю гарна, прибрана, доглянута (незважаючи на певні ремонтні роботи).Заселили нас без затримок, у люкс на третьому поверсі, без балкону. Дві кімнати санвузол. Ліжко з ортопедичним матрацом, постіль чиста. По три пари рушників на кожного + шампунь, мило. Вода гаряча постійно. Номер весь обшитий дерев"яною вагонкою, з вікна шикарний вид на гори і озерце на території. Додаткове місце - розкладний диван, для дитини до 10 років підійде, якщо дитина більше чи дорослий - ні, занадто малий. В номері є електрочайник, холодильник, телевізор, чашки, тарілки, ложки, виделки, досточка і ніж, праска і прасувальна дошка. Усі меблі дерев"яні. На підлозі килимове покриття. Загалом на тверду 4 з 5 балів. Персонал розказував, що на другому поверсі в номерах зроблений свіжий євроремонт, а на третьому ще ні. Але, зважаючи на те, що вільних номерів на 2 поверсі не було, нам і в нашому 15 номері було затишно.
Суттєвий плюс готелю - дозвіл на проживання з домашніми тваринами. В нас невеликий пес - мопс. Заздалегідь узгодивши це питання з адміністрацією, ми приїхали з собакою і ніхто жодного слова проти нам не сказав. За що дуже величезне ДЯКУЄМО!!!
Сніданки і вечері нам теж сподобалися. Наша сім"я не надто вибаглива до їжі, головне, що смачно. Це була гречка з курячим жуль"єном під запеченою сирною скоринкою, каптопляне пюре з маслом і два шматки смаженої риби в клярі, банош, домашній творог зі сметаною, плов, тушкована картопля, яєчня, м"ясна і сирна нарізка, салати з помідорів і огірків, капусти, відварного буряка, млинці з варенням. Ну і дуже смачна випічка кожен ранок. Звичайно, тим хто не їсть певних продуктів взагалі, наприклад, картоплі, гречки чи рису, потрібно зважати, що індивідуально можна замовити лише з меню, а сніданки і вечері однакові для усіх.

На території отелю є більярд, басейн з кількома тренажерами і настільним тенісом, є поле для великого тенісу. Сауна з контрастним басейном. Усі ці послуги слід розписувати у адміністратора погодинно, тому що в силу постійної заповненості готелю і на них є попит. Найкраще прописати ці всі послуги на декілька днів наперед у адміністратора у спеціальному журналі.
Ми були в останніх числах вересня і ночі вже були холоді, було приємно, коли у другій половині дня включили опалення у готелі.

Ведмідь Юра у вольєрі на території, для нас це більше мінус ніж плюс. Ну дуже вже його шкода... Але маленьким діткам, мабуть подобається. Наш десятирічний син його шкодував.

Загалом, хто хоче їхати і сумнівається, раджу, їдьте - відпочинете, там дуже класно.

P.S. Звичайно є так люди, як у тій приказці - куди б ворона не літала, завжди на гній сяде - знайдуть погане, серед будь-якого хорошого. То для них порада - готель Байка має дві зірки, судячи з сайту Турправда, тому їдьте в 5-зіркові і там шукайте, за що б дорікнути персоналу ))) Треба відпочивати в своє задоволення, тим більше, якщо для цього створені усі умови.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал