… Еще ▾
Вибирали довго і залишились задоволені, номера чисті і затишні все пахне деревом.Господарі допомогли у всьому--куди піти, де свіжіше і смачніше поїсти, чи щось купити, що краще подивитись, яка цікавіша екскурсія--дякуєм за це.Були в банці--просто супер--банщик Ярослав свою справу знає.Ми в Карпатах вперше але вражень ціла купа-один позитив, все таке колоритне цікаве-катались на конях-колядували-були на святій вечері-саме місто дуже гарне.Новий рік зустріли біля ялинки з друзями і були вражені які тут живуть привітні люди--ми полюбили Яремче назавжди!!!!По цінам на розваги, їжу, проживання- все в межах розумного, що немогло не порадувати.Мар'яна- дякуєм вам за наш незабутній відпочинок і за те, що допомогли нам познайомитись з Карпатами.Процвітання вам і гарних відпочивальників--Яна і Стас з Кривого Рогу.
Нравится
Вам нравится