Готель хороший але мінусів більше ніж потрібно:(

Написано: 10 сентября 2014
Время поездки: 1 — 14 сентября 2014
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 3.0
Сервис: 3.0
Чистота: 7.0
Питание: 3.0
Инфраструктура: 7.0
І так по порядку:
- номер, я проживав в двоповерховому номері Люкс, з чудовим виглядом. В номері заміна мила, шампуню і гелю для душу йде через випрошування у персоналу. Чисті полотенця і постіль замінили лише на 5й день відпочинку. А так в номері прибирали кожен день. І було чисто і затишно.
- кухня, це окрема болюча тема. Їжа смачна. Але також є значні мінуси. Дочекатись офіціанта і своєї їжі це справжнє свято. Це при тому що постійно залишав чайові. Одного разу вечерю чекав 40 хв. і при цьому ще й не все принесли що я замовляв, прийшлось перераховувати. Сніданок який включений в проживання - смерть шлунку. Туди входить ковбаса нарізана і масло, хліб. При цьому ковбаса декілька разів попадалась нечищена:( Йогурт Данон і на вибір каша, омлет або яєчня. Порції не великі але перекусити можна.

- територія, територія чудова з гарним краєвидом і басейном. Правда з басейном були також трабли. Спочатку там була чиста і гарна водичка. Але згодом вона перестала бути такою, а згодом і взагалі його закрили на чистку. Так добре і не скупався:(. Трохи портять пейжазі будинки поруч з готелем. Взагалі нормально і гарно.
- баня, це єдине що принесло задоволення. Гарна і простора. Також парилка супер.
-персонал, прості люди взагалом не клієнтоорієнтовні. Майже не привітні, і дрескоду як такого не дуже й притримуються.

В загальному про готель можу сказати що нормально, але за ті гроші можна було б і краще знайти.

В даному відгуку міститься моя субєктивна думка. Я не рекламую інші готелі. Просто поділився своїми враженнями від відпочинку:)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал