Іжа — помиї, ставлення до клієнтів — як до рабів

Написано: 5 февраля 2018
Время поездки: 3 февраля — 4 марта 2018
Оценка отеля:
1.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 1.0
Сервис: 1.0
Чистота: 2.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 2.0
Їхали через турфірму «ЕтноСвіт», за по телефону нічого не передбачало БІДИ, і так:
3.02.2018
Ми приїхали о 10 ранку, попередньто нас ПОСЕЛИЛИ в САУНІ, оскільки заселення в номери після 14:00 (про це ніхто не згадував коли ми бронювали (не біда ми ж приїхали кататися), підходимо на бар, розказуєм чому ми до них приїхали в готель і випрошуємо замовдений сніданок (в житті не міг подумати що п'юре можна спортити, а м'ясо (принаймі це візуально було подібно на м'ясо, але лише візуально, смак не підказував жодного натяку на його ПОХОДЖЕННЯ, окрім як з СМІТНИКА)

в 13:00 ми повернулися з катання (оскільки ЛИВ ДОЩ і МИ ПРОМОКЛИ на скрізь) і нам прийшлось ЧЕКАТИ НА ПОСЕЛЕННЯ ще 3 години в 16:30 ми накінець поселелися в номери (замість 2 місних нам дали 2+ розкладушка + душ на поверсі, замсіть 3 місних 3+ розкладушка, причому за особу ми платити десь по 850грн за ніч, правда з харчуванням). ПОЯСНЕННЯ адміністратора готелю: «В нас надто багато відвідувачів, і потрібно всіх поселити, тому про дво-місні номери не може бути і мови» — виявилося ДУЖЕ ПЕРЕКОНЛИВИМ.
ВЕЧЕРЯ:
Бульйон (ДЛЯ ВЕГЕТАРІАНЦІВ) не на м'ясі а на ВЕГЕТІ, додатково попросили 4 сирі картоплини УВАГА! за них з нас знали 40 грн, але вони принаймі були смачні бо готували ми їх самі )))
ПИВО на РОЗЛИВ, якщо б я знав яка МОЧА на смак, то напевно міх би їх прирівняти.
СНІДАНОК 2:
Гречка (смак якої спас ПЕРЕЦЬ і СІЛЬ х п'юре так не получилося) з чимось зновк подібним на м'ясо, і знову лише візуально.
Млинцці з сиром, якщо хтось не з'їв відразу свого, його млинець переходи до наступного відпочиваючого )))
АДМІНІСТРАТОРИ, ОФІЦІАНТИ, КУХАРІ — в цих людей потрібно було просити вибачння за те, що їх щось просис чи просто звертаєшся до них, або хочеш щось замовити — доречі не вздумайти їм сказати, що вони щось повинні! Це ВИ ПРИЇХАЛИ до них а не вони до вас.
НОМЕРИ: пощастить якщо РОЗЕТКА не буде ПРИЄДНАНА СКОТЧЕМ, ключі від номера потрібно залишати на БАРІ оскільки він 1 для обслуговуючога персоналу та гостей.
КУЛЬМІНАЦІЯ:
На другий день вечеря в нас була замовлена на 17:00, і на 17:00 приїхав автомобіль, щоб доставити нас в до автобуса, і ВИСУНУВ нам притензії, що ми не готові і чекати на нас він не збирається і йому по...й, що ми заплатили. (причому організацією та таймінгом займалася турфірма)
Цей тур обійшовся 1900 грн з особи!
Якщо ви НЕНАВИДИТЕ СЕБЕ і СВОЇХ ДРУЗІВ вам ТУДИ.
Хочу "подякувати" турфірмі «ЕтноСвіт» за незабутні враження, а готелю «Затишок» за "незрівнянний" сервіс, адже завдяки їх всі чудові спогади про прекрасні схили Драгобрату, перес..ні!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал