Marion SPA 4*– Отзывы

1
Оценка 1.010
на основе
1 отзыва
1.0 Номер
1.0 Сервис
1.0 Чистота
1.0 Питание
1.0 Инфраструктура
Отель расположен менее чем в 300 метрах от подъемника Буковель 1R. Территория отеля находится под круглосуточной охраной, оборудована системой видеонаблюдения. Удачное расположение позволяет отдыхающим в течение нескольких минут добраться до горнолыжных трасс и развлечений курорта. Открытие отеля в декабре 2019 года.Подробнее →
аватар arina.lidovskaya
 •  ездил(а) 10 месяцев назад
Оценка 1.0
Оцінка готелю -10 по десятибалій шкалі. Це просто жах, гіршого відношення я не бачила. Виникла форс-мажорна обставина і звернулись до адміністратора приблизно о 10 ранку, що хочемо виїхати і вони повернули кошти за ще один день, який ми оплатили. … Еще ▾ Оцінка готелю -10 по десятибалій шкалі. Це просто жах, гіршого відношення я не бачила. Виникла форс-мажорна обставина і звернулись до адміністратора приблизно о 10 ранку, що хочемо виїхати і вони повернули кошти за ще один день, який ми оплатили. Потрібно було терміново їхати до лікарні, бо у дитини (2 роки) піднялась висока температура. Однак у поверенні грошей відмовили і навіть 50%.
Попросили градусник аби поміряти температуру і навіть цього НЕМАЄ, а чи взагалі є аптечка - невідомо! Хоча в описі на сайті готелю вказано, про наявність аптечки та доступу до першої допомоги. Викликавши швидку в готель, працівники зробили вигляд, що ми не їхні гості та навіть не запиталися як себе почуває дитина, чи щось потребуємо, чи потрібна взагалі допомога. ПОВНА БАЙДУЖІСТЬ!
Номер РОЗВАЛЮЄТЬСЯ: тече раковина, надбиті стакани для зубних щіток у ванній, ручки на дверях в номері бовтаються і потерті, до неможливості скрепучі. І найголовніше ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО, за годину - це було двічі. Інтернет ледь тягне, неможливо увійти в інтернет, потрібно чекати кілька хвилин.
В сауні взагалі прибирають? Стаканчики від води вже валялись на підлозі, бо смітник був переповнений. В кулері відкламарий клапан. Вода не вибирається з підлоги в загалі, хоча це повинні робити регулярно, як в інших готелях. Джакузі висипалась за годину кілька разів. А сауна не працювала взагалі, хоча на ресепшені при заїзді впевнили в іншому.
Халати вже настільки застірані, що дуже жорсткі.
Шумоізоляці на 0, чутно вже, що робиться за дверима та чути сусідів у номері. Спати в обід дитині неможливо, бо починається прибирання у номерах і це роблять зверх гучно!
А головне - дуже крутий підйом до готелю. А дорога до центру - це ад. Дороги немає, можна «зламати ноги» поки дійдеш, бо пішохідної дороги немає і дуже круті сходи, які необхідно подолати, аби дійти на центральну дорогу.
Якщо хочете гарно відпочити, то ПРОХОДЬТЕ ПОВЗ ЦЬОГО ГОТЕЛЮ!!!
Враження НЕГАТИВНІ, НІКОЛИ В ЖИТТІ СЮДИ НЕ ПОВЕРНЕМСЯ!
Потерті ручки Вода біжить під умивальником


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Представитель отеля
аватар marionbukovel
‹ Отель Marion SPA 4*
Достопримечательности
Озеро Молодости
Оценка 9.3
Украина - Карпаты, Буковель (Поляница)
Активный отдых, Пляжи, Природа, Развлечения

Отель расположен менее чем в 300 метрах от подъемника Буковель 1R. Территория отеля находится под круглосуточной охраной, оборудована системой видеонаблюдения. Удачное расположение позволяет отдыхающим в течение нескольких минут добраться до горнолыжных трасс и развлечений курорта.

Открытие отеля в декабре 2019 года.

Расположение Горнолыжные подъемники рядом: Bukovel Lift 1R – 400 м Bukovel Lift 2 – 1 000 м Bukovel Lift 2R – 1 км Bukovel Lift 7 – 1 км Bukovel Lift 5 – 1,2 км Bukovel Lift 14 – 1,3 км
В отеле
  • ресторан
  • открытый бассейн
  • крытый бассейн
  • автостоянка  FREE 
  • бесплатный Wi-fi
  • комната для хранения лыж
  • трансфер в/из аэропорта
Для детей
  • детская кроватка  FREE 
Развлечения и спорт Массаж (платно).
  • рядом подъёмник (до 600 м)
  • Спа или велнес-центр
  • сауна/баня/хамам  FREE 
  • джакузи  FREE 
Адрес Урочище Вишни, 338 Поляница Ивано-Франковская область, Украина, 78593
Телефоны: +380930200010, WhatsApp: +380930200010, Viber: +380930200010
Е-мейл: [email protected]
Сайт: Marion SPA
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).