Gold Palace Bukovel 3*– Отзывы

1
Оценка 4.010
на основе
1 отзыва
6.0 Номер
1.0 Сервис
6.0 Чистота
2.0 Питание
4.0 Инфраструктура
Отель расположен на горнолыжном курорте Буковель, менее чем в 1 км от горнолыжного подъемника «Буковель» и в 1,9 км от горнолыжного подъемника «Буковель 7». Гости отеля могут заняться различными видами активного отдыха, в том числе лыжным и велосипедным спортом. Отель подойдет всем, кто хочет отдохнуть на природе, вдали от шума и суеты большого города.Подробнее →
аватар trerttew
 •  ездил(а) 3 года назад
Оценка 4.0
Відпочивали восени в готелі. Але відгук пишемо "надихнувшись" тим, що побачили в сюжеті щодо побиття гостей... Дивились на високий (думаю штучно створений) рейтинг готелю і на жаль зупинились на ньому. … Еще ▾ Відпочивали восени в готелі. Але відгук пишемо "надихнувшись" тим, що побачили в сюжеті щодо побиття гостей...
Дивились на високий (думаю штучно створений) рейтинг готелю і на жаль зупинились на ньому.
В Буковелі не перший раз - є з чим порівняти. Більш того- завжди залишалось лише позитивне враження від розміження, але не в даному випадку!
Мабуть одразу не залишили відгук адже пані власниця готелю та її чоловік дуже приємні люди. І не заслуговують подібних відгуків...
Але!!!!!! Все псує огидний персонал. Безініціативний та безкультурний. Таке враження, що в одному місці зібрали всіх найнепрофесійніших, мерзенних і не приємних людей. Починаючи з адміністратора та закінчуючи дівчатами барменами. Посмішки чи як притаманно західній Україні приязність - НІ! Кислі обличчя та безучасність.
Ще при заїзді складається огидне враження від персоналу. Покоївка виглядає і поводить себе як "базарні баби", дозволяючи безтактності та виконуючи свою роботу на 3 з мінусом. Якби така покоївка та офіціанти і бармени працювала в Фомічі , Редісоні чи Мардан паласі - там не було б жодного гостя.
До речі власниця готелю товаришує з власницею Мардан паласу, але чомусь не взяла за приклад їх сервіс (шведський стіл та завжди любязність) та зорієнтованість на клієнта.
Шеф повар готує до речі дуже смачно, але як тобі це подають... відбиває бажання вечеряти та обідати в готелі. Тому й всі йдуть їсти до сусідніх ресторанів де тебе приймають з посмішкою та створюють атмосферу приязності.
Басейн не поганий - чистять щоденно.
Меблі свіжі.
Але, територія -в стадії постійного ремонту.
Як резюме - розумію дівчаток з сюжету і вважаю, що потрібно довести справу до обвинувального акту та вироку.
Також рекомендую дівчатам звернутися до Державної податкової інспекції , Держпродспоживслужби, ДСНС та обовязково Держпраці для перевірки даного закладу.
Власниці закладу рекомендую замінити повністю весь штат - взяти професійних та головне приязних людей зорієнтованих на клієнтів і вибачитися перед постраждалими.


Вопросов
пока нет
Задайте вопрос об отеле
экспертам, и получите ответы
в ближайшие часы.
ЭКСПЕРТЫ ПО ОТЕЛЮ
Достопримечательности
Озеро Молодости
Оценка 9.3
Украина - Карпаты, Буковель (Поляница)
Активный отдых, Пляжи, Природа, Развлечения

Отель расположен на горнолыжном курорте Буковель, менее чем в 1 км от горнолыжного подъемника «Буковель» и в 1,9 км от горнолыжного подъемника «Буковель 7». Гости отеля могут заняться различными видами активного отдыха, в том числе лыжным и велосипедным спортом. Отель подойдет всем, кто хочет отдохнуть на природе, вдали от шума и суеты большого города.

Расположение Расстояние до международного аэропорта Ивано-Франковска составляет 94 км.
В отеле

Круглосуточная стойка регистрации, барбекю-зона, терраса.

  • ресторан
  • автостоянка  FREE 
  • бесплатный Wi-fi
  • прачечная
  • номера для некурящих
  • комната для хранения лыж
Для детей
  • детская кроватка  FREE 
Описание номеров

Всего в отеле 38 номеров.

В номерах

Балкон, телевизор с плоским экраном, электрочайник, фен, душ.

Адрес Урочище Вишня, Буковель, Украина
Телефоны: +38 073 000 37 05
Е-мейл: [email protected]
ЧАСТО ЗАДАВАЕМЫЕ ВОПРОСЫ