Отзывы и рассказы об отелях Берегово

Рассказы туристов о Берегово добавить рассказ
Дуже прикра ситуація!
Дуже прикро було після повернення з басейну, не знайти свого взуття..... Тобто незрозуміло що то за нелюдина, яка залишила мене без кросівок і я з маленькими дітьми покинула басейн у тапочках!
 •  1 месяц назад
Готель не вразив
Оцінка 7 зірок для Центру здоров’я при готелі, а саме пані Наталі. Масаж був чудовий, талант від Бога. Що я, що діти в захваті. Якщо буду в Береговому то буду звертатись обов’язково.
 •  1 месяц назад
Подяка за обслуговування у центрі здоров'я комплексу пані Наталії-масажисту
За готель сказати нічого не можу. Я знімала будинок поблизу. Хочу відзначити пані Наталію - масажиста у центрі здоров'я комплексу. Дійсно дуже приємна та небайдужа людина.
 •  2 месяца назад
Берегове Садиба Вероніка , серпень 2023
В Берегово поїхали вдруге. В травні жили в Садибі Турул яка знаходиться через дорогу від Державний термальний басейн Берегово, зараз забронювали на тиждень з 26 серпня по 1 вересня вул.
 •  7 месяцев назад
Жах
Неочікувала такого жахливого сервісу! бронювала двокімнатний люкс для трьох осіб, про що вказала по телефону при бронюванні. Приїхавши на місце прийшлось доплачувати ще по 500грн за кожен день, бо номер чомусь розрахований на двох?
 •  9 месяцев назад
Непогано, але хотілося краще за ту ціну!
Проживали з 7 по 13 травня 2023р, бронювали апартаменти з 3 спальнями, кухня, душова та туалет. Кімнати з щільними дверими, туалет і душова з не прозорим склом. Нас було 2 пари, тому одна маленька кімната була порожня.
 •  9 месяцев назад
Не останавливайтесь там!
Номера грязные, вонючие, плесень, постель и полотенца грязные. Полно разных насекомых. Ценя неадекватно высокая для такого номера.
 •  3 года назад
Хороший отдых за приемлемую цену
Хороший, отзывчивый персонал, постоянно поддерживающий порядок на территории, добротный тренажёрный зал с добросовестным физруком. Как минус - отсутствие бювета с артезианской водой (местная - жестковата), в бистро порции маловаты и стакан яблочного сока по 20 грн.
 •  3 года назад
Прекрасный отель!
Прочитав предыдущие отзывы подумала либо хозяин сделал выводы либо какие-то очень недовольные люди отдыхали в этом отеле. Я бы назвала его не отель, а дом отдыха, так как приезжаешь туда как домой, где уютно, тепло и гостинно.
 •  3 года назад
Гарні умови, помірні ціни та різноманітний відпочинок - рекомендуємо!
Відпочиваємо в Жайворонку не вперше, нашій родині подобається, гарні умови за помірні гроші. Рекомендуємо для оздоровлення і відпочинку! В цьому році я вперше відвідала равликотерапію - дуже цікаво, а чоловіку сподобався сон на бджолиних вуликах))) добре, що відпочинок можна вибрати на різні смаки.
 •  3 года назад
Показать ещё »


Еще о Берегово