Вже 4 раз відпочивала в липні 2024р в Східниці в готелі "Woodman". Дуже зручно розташований, близько до основних джерел та до центра. Готель невеликий, номери свже відремонтовані, зручні та комфортні для відпочинку.
Вперше відпочивали сім'єю в Східниці. Гостьовий будинок охайний та оснащений всім необхідним для комфортного відпочинку! Бронювали два номери для себе та для дітей. Номери комфортні з усіма зручностями.
Готель «Три сини і донька», який дивним чином позиціонує себе як п? ятизірковий комплекс - це зіпсована відпустка, розчарування та великий спектр негативних емоцій. При заїзді Вас, зрозуміло, що ніхто не зустрічає.
Хотим выразить большую благодарнось директору и персоналу отеля за хорошую организацию отдыха. Мы жили на 3ем этаже, номер очень светлый, чистый, уютный. Питание вкусное и разнообразное.
Все дуже подобалось, але передостанній день зіпсував всі враження. Неадекватна продавчиня ягід. Стоїть одразу справа як заходиш у ринок, чорнява. Хотіли купити дитині лохину(тепер знаємо, як ця ягода називається), але не знали як правильно сказати на неї і спитали в яку ціну чорниця.
Читаючи відгуки гостей про недоліки готелю хотілося повірити, що це лише виняток з правила. Але насправді, готель абсолютно занедбав себе… Нас заселили в номер, який, напевне, прибирали в доковідний період.
Номер светлый, новый ремонт, хорошая мебель, ванная комната очень просторная, душ, кабин, есть где развернуться - мыться в ней одной удобно, протанцовывая, горячая вода быстро греется, с хорошим напором.
Господар там не появляється. ходить там якась заспана Іванна. Спочатку ввічлива. Потім ввічливо просить аванс на картку Степняк В. Б. Не повтрюйте моєї помилки. Садиба занедбана.
Приїхали в прекрасному настрої, а виїхали глибоко обурені та ображені. Після перебування в готелі ми залишили чистий номер, все за собою прибрали. Ми завжди охайні до чужого майна.
Через сайт “Букинг” забронювала заздалегідь номер та здійснила передоплату. В день виїзду зателефонувала та попередила що їдемо із Києва.. Менеджер погодив. Однак за 15 хвилин до приїду менеджер зателефонував та повідомив, що не може нас заселити та запропонував інший готель, який нам не підійшов (м...