Чудовий готель!

Написано: 29 октября 2019
Время поездки: 13 — 20 октября 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 10.0
Чистота: 7.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Дякуємо Washington Resort Hotel & SPA за чудовий відпочинок!

Все сподобалось, заселили швидко, номер невеликий, чистий, з видом на поле та річку, але з боковим видом на море))). У номері все справне, є кондиціонер. Прибирали та міняли рушники кожного дня (навіть якщо про це не просиш).

До пляжу йти хвилинки 3, по території готелю повз басейни та бари. Дуже чисто і зелено. На території є також багато лежаків під пальмами та кілька гамаків.
Пляж піщаний, чистий, бо прибирають доволі часто. Лежаків вистачить на всіх. Захід в море - галька, вода чистенька і прозора. Кілька метрів захід пологий, потім різкий обрив, дорослій людині - по шию. Рушники на пляж нам видали в перший день, потім кожного дня (або за бажанням) можна їх міняти.

Їжа смачна, були різні види м'яса, кілька днів була риба. Багато салатів, страви з мангалу, різноманітні десерти, з фруктів - яблука, груші, сливи, виноград, кавун, кілька днів були гранати, та грейпфрут.


WiFi безкоштовний (але слабкий) у лоббі готелю. В номерах і на території інтернет платний, 2Є/день.

Обслуговування сподобалось, привітні і добрі працівники. Питна вода в ресторані та біля пляжу в необмеженій кількості. Вдень на пляжі готували вафлі, бургери, картоплю фрі, та подавали фрукти.

З розваг - безкоштовно настільний теніс, волейбол, дискотеки 3 рази в тиждень, аквааеробіка, тренажерний зал, платно - більярд, СПА-центр і т.д.

Окрема подяка аніматорам, які проводили конкурси, розважальні та цікаві вечірні шоу.

Для дітей - мініклуб, дитячі дискотеки та водні гірки.

В готелі відпочивають 90% росіян, є німці, чехи, турки. В середині жовтня готель був заселений на 100%, погода сприятлива для відпочинку, температура не опускалась нижче 30°.

Готель можливо і не тверді 5*, потребує удосконалення, ремонту та ретельнішого прибирання.

Сумнівались чи їхати в даний готель, оскільки начитались негативних відгуків. Порада - менше читайте. Якщо ви позитивно налаштовані, то ніякі дрібні мінуси не зіпсують вам настрій та відпочинок!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал