чисто гастрономічний відпочинок ;)

Написано: 15 мая 2017
Время поездки: 3 — 10 мая 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 7.0
Чистота: 7.0
Питание: 9.0
Инфраструктура: 7.0
Отель справив вцілому чудове враження - в нас видався чисто гастрономічний відпочинок ;)
Зранку до вечора нас годували смачними сирами ( близько 20 видів ) / ковбасна нарізка ( смачна ) / оливки ( декілька видів ) , м'ясо-риба ( дорада,форель,тунець ) / індичка на грилі / курка … та інші цікаві делікатеси ;)
Про морозиво , фрукти-овочі навіть не буду і згадувати - і так все зрозуміло ... Порадувало нас те що 4 ( дні із 7 ) вдосталь подавали полуницю ( 3 рази в день ) , особливо смакувала зі збитими вершками ( теж завжди були в асортименті ) ;)

На останок ( про їстівне тскть )) додам що в барі по браслету ( вірніше по карточці ) наливають : бейліс /мартіні/ виски famous / ром Havana Club / бренди St.Mrtin & etc. , а також роблять чудові ( на смак ) різні екзотичниі коктейлі .
Також хотілося відзначити просто чудовs / на високому професійному рівні вечірні шоу-перфоманси : 3 із 6 що ми бачили - були просто захоплюючі ( сиділи з відкритими очима ( і щелепами теж ) .

Перший – були танці різних народів : від турецьких/українських до грузинських . Друге шоу , що вразило – китайські акробати .
Третє – молодіжне скейт-денс-мото шоу .
Виконавці ( крім китайців ) нам здалось були з України ;)

Також в отелі дуже видовищний пірс - з баром , лежаками , приватними кабінками ( за гроші ) и зручними помостами для пірнання / купання … але море - так собі ( порівняно з Шармом )) .
Самі лежаки на пляжі , розташовані рядами як в совковому пансіонаті мені не сподобались …
Після обіду ми завжди відпочивали в аквапарку – непогані горки / поруч бар невеликий ;)
Ще в отелі хороший тренажерна зала і непогана сауна .
Номерний фонд теж новенький , але самі номери трошки замалі ( як на мене ) .

Іноді ввечері ми гуляли по території отелю « біч » ( друга лінія ) – там теж досить непогано … якби ще було трохи поменше орків із пуйлостану(с) , то було б зовсім чудово ;)
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал