Хороша трієчка з хорошими умовами і персоналом!

Написано: 7 сентября 2018
Время поездки: 27 августа — 3 сентября 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 10.0
Приїхали ми 27.08 увечері, перед вечерею. Заселення довелося трішки почекати, бо якраз готували для нас номер. Але десь за годину нас заселили. Номер нам одразу дуже сподобався - не великий і не маленький, ліжко хороше, та й загалом меблі. Єдиний нюанс - у шафі дверцята з'їжджали в один бік, але то їх просто неправильно встановили. Холодильник в номері був, але, як потім виявилося, неробочий. Був балкон зі столиком і 3 стільцями. У ванній кімнаті достатньо простора душова кабінка (наш номер був 310, а, наприклад, у 107, бачила, набагато тісніша), все чисто, охайно. Завжди було у дозаторі рідке мило і залишали запас туалетного паперу.
Із негативних нюансів в номері була ще штора з відірваними петельками, яка через те не закривалася, але її через день на наше прохання відремонтували. Також був нюанс із кондиціонером, але також відремонтували за першим проханням.
Прибирали у номері щодня, рушники і постіль міняли нам також щодня, бо ми були з 3-річною дитиною, яка любить то щось пити, то їсти, сидячи на ліжку)) але при заїзді нам дали лише 2 подушки, одну ковдру-покривало (яка пригодилася лише під ранок інколи) і 2 комплекта рушників (маленькі і великі, для ніг не було). Проте все швидко виправилося, коли я підійшла до Аліни і попросила про це. Наступного дня нам змінили рушники і вже лишили нормальну кількість, в тому числі і для ніг (але останні дні для ніг знову не було). Мінус: не у всіх номерах були справні кондиціонери, тому декому давали хороший вентилятор.

Щодо моря: нереально шикарне море з шикарним піщаним дном! Пляж на трієчку з п'яти потягне, бо лежаки і парасолі в достатньо зношеному вигляді, але завжди чисто, є душ, перевдягальня-туалет, бар платний. Кількість лежаків не дуже велика, особливо зважаючи на те, що на цьому пляжі відпочивають люди з кількох готелів. Але якщо приходити/приїжджати о 9-9.30, то місце знайти можна спокійно, о 10 вже проблемніше. І ще здивував один нюанс: слов'ян всіх на пляжі відправляють на звичайні лежаки, а, наприклад, німців, бачила, проводять на кращі, новіші або під накриття)) р-расизм????
До пляжу пішки йти 15-20 хвилин, є автобус (малесенький), який курсує нечасто: з готелю о 9.30, 10.30 і о 13.45, а назад о 13 і близько 17 (точно не пам'ятаю). Коли йдеш пішки вперед - нормально, а назад у найспекотнішу пору доби вже тяжкувато йти, особливо дитині, але ми ходили??
Харчування: для трійки непогане. Єдине, що господар, здається, економить на фруктах, бо вони не завжди є. Але овочів завжди велика кількість, все свіже, смачне. Завжди на обід і вечерю є м'ясо, зазвичай двох видів. Курка є постійно - то тудені гомілки, то філе шматками у соусі, то філе у паніровці, нагетси, тушені потрошки з овочами. Риби практично нема - лише раз були смачні рибні котлети (що дивно для морської країни). Гарнірів кілька видів є також завжди. На обід і на вечерю завжди суп-пюре, специфічний турецький, але синочок їв майже завжди. Нереально смачний і завжди свіжий хліб. Кава і сокові напої доступні цілодобово.
На сніданок є кілька видів сирів (дуже смачних), овочі, варені яйця і майже завджди смажать омлети. Також є видів з 5 різних джемів. Салати заправляє кожен сам собі за смаком, олія стоїть у мисках з черпачками. Інколи був соус на основі сметани, як я зрозуміла. Мінус: нема молочної продукції взагалі і нема ніяких пластівців, булочок і т.п.
Бар з газованими напоями і алкоголем, стандартно, з 10 до 22.
Басейн чистять практично щодня. Гірка в басейні працювала кожного дня десь до 16-17 години.

Персонал: величезний плюс цього готелю! Дуже приємні і привітливі люди - від генерально директора (особливо його хочеться відмітити) до прибиральниць. Усі посміхаються, вітаються, допомагають за потреби, завжди запитають, як справи і т.д. Адміністратор Аліна теж молодець - всі нюанси вирішує по можливості (інколи треба нагадувати ще раз, бо гостей в готелі багато і тому інколи вона забуває про щось). Особливе ставлення у персоналу до дітей - для них вони готові зробити усе (для нашого, наприклад, щоранку гріли куплене мною молоко на кашу, і в останній день, після виселення, ген.директор наказав дати нам безкоштовно номер, щоб ми могли побути там з дитиною до виїзду в аеропорт).
Єдиний неприємний персонаж на території - то інформатор Валя, яка настирливо пропонувала всім додаткові послуги типу хамам (який, по суті, і не хамам, бо в підвалі готелю, а не окремою будівлею з овальним куполом, як має бути) і продаж шкіри з хутром, яких ми не носимо взагалі.
Анімації як такої немає, лише кілька разів увечері донька тієї ж Валі проводила щось подібне для дітей.
Територія готелю невелика, але компактна і гарна, багато зелені і квітів, ростут банани, один при нашому заїзді був з плодами, але потім їх зразали і поклали дозрівати.
В 10-15-хвилинній доступності від готелю магазини, супермаркети, банки, МакДональдз і дешевезний проти наших LC Waikikki (шикарне плаття я купила там за 12$, у нас таке мінімум 25 обійшлося б). Також у такій же пішій доступності Античний Сіде - нереально красиві руїни античного міста!

Коротше кажучи, якщо ви невибагливі до їжі і умов, любите гуляти пішки - сміливо обирайте цей готель - не пошкодуєте! Є дрібні мінуси, але вони компенсуються великою кількістю плюсів.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал