Чудова четвірка

Написано: 30 июля 2019
Время поездки: 22 — 29 июля 2019
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 10.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Дуже довго не могли орпиділитися з готелем. Але перечитавши купу відгуків вирішили зупинитися на цьому варіанті. Одразу хочу сказати, що немає ідеальних варіантів, але хто налаштований на позитив, то чудово проведе час і в дуже бюджетній трійці.
Про сам готель можу сказати наступне:
1. Чистота - на території усе доглянуто, помито, травичка і кущі пострижені, басейн чистять щовечора, у ресторані офіціанти одразу прибирають використаний посуд і швиденько сервірують столи. Нікому не доводиться чекати. У номерах прибирають щоденно.
2. Номер - акуратний, чистий гарно оформлений. У нашому номері "Стандарт" було двоспальне ліжко і односпальне ліжко, велика шафа, сейф, телевізор,кондиціонер, 2 вікна і балкон, санвузол чистий, тішило те, що немає плісняви. У санвузлі мило в дозаторах, фен, ватні диски, вушні палички, шапочки для душу.

3.Харчування- різноманітне. На сніданок смажили яєшню, млинці, сосиски в томаті, було кілька видів йогурту які можна було доповнити варенням або маринованими фруктами, кілька видів сиру, ковбаси, салати і просто овочі, також сухі сніданки з додаванням молока, і кожен охочий міг приготувати собі сендвіч або тост. Кількість хлібобулочних виробів мене трохи вразила, на сніданок їх було особливо багато. Обід і вечеря не обходились без 2-3 видів риби і м'яса. На вечерю готували також біля басейну м'ясо на мангалі. Вибір солодощів заставляв задуматися,адже хотілося спробувати усе.Кухарі дуже старалися і випікали крім традиційних турецьких солодощів чудові торти. Для дітей по харчуванню тут рай. Їхня улюблена картопля фрі, солодощі, морозиво, фрукти (виноград, кавун, персик, абрикос, сливи, груші, яблука і апельсини), бургери і смачнючі гозлеме із різними начинками.
4. Розваги -команда аніматорів молодці. Анімація була протягом усього дня і до вечора. Біля басейну в день працювали Кріс і Тату. На пляжі закликали на усякі активітети Міно і Бінго. Вечірня анімація розпочиналася дитячими забавами, а потім невеликі шоу програми для усіх охочих посидіти біля бару і посмакувати коктейль або щось міцніше. У четвер у них турецька ніч. Розпочинають програму кухарі своїм виходом зі смолоскипами та величезним тортом з морозива. Усе це супроводжується гучною музикою і танцями. Після цього на сцені розпочинається танцювальне шоу запрошеного колективу. Двічі запрошували також якісь місцеві гурти поспівати. Для особливо лінивих За межі готелю можна і не виходити.
Ми їздили на екскурсію у Сіде Антік власним ходом. Добиралися маршруткою за 3,5 лір з особи. Там пристали до російськомовної екскурсійної групи. І так гарна і невиснажлива екскурсія нам обійшлася на 2 особи 14 лір замість 40 євро з особи, що пропонує туроператор.
5. Пляж - 3хв. ходьби від готелю, широкий піщаний з безліччю лежаків і накриттям від сонця. Місця вистачало усім. Вхід у море дуже пологий.

Єдиним мінусом було те, що у готелі існує практика продовження проживання у номері за додаткову плату. Це дуже зручно тим, у кого вечірній виліт і за 15-20 євро вам не доведеться звільняти номер о 12 год. Однак ті, хто заїжджають на ваше місце не мають куди вселитися. Так сталося і з нами. Нас заїхало в готель 4 сім'ї і нам усім на ресепшині повідомили, що поселяють нас тимчасово на 1 ніч у номер стандарт без балкону. Однак, ніхто не міг подумати, що цей номер знаходиться під розжареним дахом і не має також і вікна (не можна було назвати вікном маленький скляний трикутник у стелі, який навіть не відкривався). Та декого чекав ще більший сюрприз - у наших сусідів також не працював і кондиціонер. Наші перші враження і сподівання на незабутній відпочинок були зіпсуті. Однак на наступний ранок нас переселили у гарні просторні номери і в знак вибачення від готелю за тимчасові незручності надали нам у безкоштовне користування сейф і принесли фрукти і вино у номер.
Континген котелю на 80% складають німці , решта - поляки,українці, росіяни, словаки.
Взагальному відпочинком ми задоволені. Можу порекомендувати цей готель своїм родичам і знайомим. Готель повністю оправдовує свою ціну, а по зірковості міг би претендувати і на п'ятірку.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал