Еко Клаб

Написано: 12 августа 2017
Время поездки: 6 августа 2017
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Вибрали саме готель Еко Клаб, тому що 2 роки тому вже тут відпочивали з двома дітками (4 і 1,3 роки). Нам сподобалось УСЕ!
Тепер у нас вже троє діток відповідно 6, 3 і 1 роки. Діти прохворіли всю зиму і весну. Особливо старша дочка, яка отримала ускладнення. Тому, коли виникла потреба у курорті (а ми цього року не планували) одразу зупинилися на Еко Клабі - тут практично все адаптовано під дітей і все знайоме.
Прибули в готель вночі і одразу ж нас поселили в номер.
Виявляється тим, хто повторно відпочиває, є приємні знижки!
У порівнянні з минулим відпочинком, асортимент дитячого і дорослого харчування збільшився і покращився з 5 на 5+. На пляжі можна проводити весь день. Є тенти, лежаки, столики. Але щоб вибрати місце і все необхідне, потрібно прийти до 10:00. Цього року кухня на пляжі Еко Клаб така собі. Рятує кухня готелю Севен Сіз, але це одна мережа Отіум.

Щодо пляжу. Не знаю, як має відреагувати адміністрація, але є гості, які поводять себе, як дома - батьки заводять у море діток без плавальних трусиків/підгузників. Один раз, побивши в морі дитячу купку, я вилітала швидше торпеди(
Не хочу писати неприємності на завершення, тому вкажу зараз, бо вни таки є. Найменша дочка на п'ятий день захворіла. У неї висипка по тілу і температура. Спочатку подумала, що реакція, як і у двох старших, на сонце. Але помилилася. Довелось викликати лікаря. Діагноз - фарингіт, інфекційний дерматит. Дуже дякую лікарю Юналь Онур та його помічнику. За добу пройшла температура, висипка зупинилася. Дитина почуваться добре, тільки апетит не відновився. У таких ситуаціях краще все таки звертатися до спеціаліста. Бо ми звернулися трохи запізно на відміну від ще одного пацієнта зі схожим діагнозом. Щодо епідемії Коксакі - тут дуже багато дітей навіть тримісячних. Усі здорові. Інакше б майданчики і басейни були би пусті. Може, хтось скаже, що нам сказали неправду... Не знаю. Головне, щоб лікар призначив правильне лікування і дитина одужала.
Хочу зауважити всім - беріть із собою повний арсенал аптечки. Її можна поставити в холодильник. Бо в Туреччині без рецепта вам не продадуть жодних ліків! Сама була свідком, коли купувала ліки дитині.
З усіх питань, які виникли під час відпочинку, зверталися в сервісну службу. Хочу відмітити відповідальність Ольги. Особливо вдячна Гюльназ, яка панькалася з нами кілька днів. Не знала, що всі загублені речі приносять у т. зв. кімнату знахідок!
Сподіваюся на цьому наші пригоди завершаться. В цей готель повернемося відпочивати і втретє.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал