Все просто супер!

Написано: 15 февраля 2022
Время поездки: 19 — 26 января 2022
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Обожнюю зимову Туреччину. І вона в мене асоціюється з пишними цитрусовими садами з помаранчевими апельсинами, теплим ніжним сонечком, пустими пляжами, активним морем, прохолодними ночами і незначною кількістю туристів.
Цього разу наш вибір був - Alexia Resort & Spa Hotel 5*, який нам порадила наша терагент. Головний іі аргумент - отель новий і ми обов'язково повинні його оцінити)
Реально, це були наші найкращі релакс-канікули! Новий сучасний готель, красивий номер, гарний балкон с меблями, санвузол, душ, холодильник, телевізор, сейф, гарний інтернет - все супер)))) Ресторан - окрема прекрасна історія - меню нове кожного разу, мясо, риба, овочі, фрукти, десерти!!! Офіціанти працюють як бджілки) щовечора - фірмове блюдо від шефа)))
Критий басейн з теплою водою, хамам, сауна, тренажерний зал - все для зимового комфортного відпочинку)
Контингент - німці, трохи поляків, росіян, українців. Всі доброзичливі, вітаються, посміхаються)

Готель розташований в центрі Сіде, що дуже зручно для прогулянок містом та шопінгу. Прекрасна набережна для прогулянок, з широкими пляжами і чудовими турецькими котами)
Чи рекомендуємо ми цей готель - однозначно так!!!! Ми теж плануємо повернутись сюди наступною зимою)
Чи буде класно тут влітку - не можу сказати, бо пляж Alexia Resort & Spa Hotel 5* дууужее маленький. Це єдиний недолік, який ми виявили.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал

Комментарии (0) оставить комментарий
Показать другие комментарии …
аватар