Якби не карантинні обмеження, було б, певно, краще

Написано: 9 сентября 2020
Время поездки: 28 августа — 4 сентября 2020
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 6.0
Чистота: 7.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Сам по собі готель досить непоганий. Якщо не брати до уваги косметичні недоліки, то єдиним мінусом готеля (як будови) - є звукоізоляція. Жили в центральному корпусі на 5-му поверсі, з виглядом на гори й місто. Все чудово й прекрасно, якби не тонкі перестінки. Все з сусіднього номера чутно, ніби стіни й немає.
В готелі непогана швидкість інтернету, але вай-фай пропадав на кілька днів і був тільки на ресепшині.
Карантин дався взнаки. На харчуванні економили. Сніданки зовсім ніякі. Яйця в різних інтерпритаціях і овочі. Два види сиру (теж в різних інтерпритаціях й нарізках) і сухі сніданки. Обіди й вечері відносно кращі. Але вбивають черги за всім, особливо за овочами. Вимкнені кондиціонери повсюди, крім номерів, додавали дискомфорту.
Алкоголь ні на який ультра-олл не тягне. Все те ж саме що й в простіших готелях.

Хоча в загальному, відпочинок сподобався. Як місто сподобалось, так і сам готель. Ще до мінусів можу віднести пляж. На пляжі дуже багато великих камінців, а в воді - суцільне каміння. Заходити й виходити з води дуже погано. В одному місці (десь посередині пляжу) встановили трап з поручнем, щоб заходити в воду. А треба було б таких трапів з десяток. В деяких місцях люди самі повідкидали каміння в сторони й зробили стежки щоб зручніш було зайти в воду.
Хоча (через карантин) кажуть що готель має не повне заселення, по факту - повне. Номерів вільних нема. Номер з виглядом на море +20-50 доларів. Відпочиваючі - в основному українці. Росіян майже нема. Були ще турки, трохи німців і англійців. Порадувало, що місцеві вже починають вчити українську мову.
П.С. В турецький а-ля-карт не ходіть. В загальному ресторані смачніше.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал