Готель з нюансами ))

Написано: 31 июля 2014
Время поездки: 17 — 28 июля 2014
Кому автор советует отель: Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 6.0
Чистота: 6.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Розпочну відразу з того, що практично всі нюанси можна легко віришити, спілкуючись з лінійним персоналом та його керуючими менеджерами (звичайно ж, для цього Вам знадобиться знання англійської на розмовному рівні, але ж в наш час це не проблема, правда?).
Місцезнаходження готелю - 3-тя лінія, тобто до моря далекувато, але прогулятися можна (займе не менше 40хвилин), та в нашому випадку (дитина 5 років) це було важкувато, під сонцем в спеку +35 прогулянка займала більше години, тому добиралися на далмушах (місцеві маршрутки). Далмуші дуже комфортні, їздять часто, коштують 2 ліри на 1 людину (доллар), діти до 7 років - безкоштовно. Тут я згідна з відгуком одного туриста, що якби не готель, що знаходився так далеко, не взнали б усіх красот Мармарісу. Вертаючись з пляжу, доїжджаєте до кінцевої, а тоді ще треба під палючим сонцем трохи йти в готель, але достатньо попросити водія Can you drive to Panorama/ please? і довезе майже до готелю, після чого краще подякувати "Тешеккюр едерім" - і вам не складно, і водіям приємно, принаймі завжди щиро усміхалися)).
Назва повністю відповідає суті. Хоч ми і мешкали на другому поверсі (але це по слов*янськи він другий, а так - перший ))), перед собою ми бачили весь Мармаріс, оточений чудовими горами і величними турецькими соснами, справді - гранд панорама.

На 3-ох осіб (2 дорослих і дитина) нам надали двомісний просторий номер: три повноцінні спальні ліжка і одна софа, кондиціонер, телевізор, зручна, як для відпочиваючих, шафа, простора ванна кімната і величезна лоджія, холодильник. з мінусів - повна відсутність wi-fi, мережа "ловила" лише внизу - найкраще на ресепшені і частково на терасі перед їдальнею (новини можна було читати))).
Щодо дітей: розваг на території готельного комплексу небагато, дитячий майданчик слід оновити, погано прибирався, але є дит.басейн, де дітки дуже весело проводили час.
Кухня, страви:
1) самообслуговування
2) асортимент великий, але переважно багато блюд з овочів (свіжі, тушковані, печені) і різних гарнірів;
з м*яса - лише курятина і то не кожен день, інколи була риба;
зате - великий вибір непоганих сирів - з оливками і медом або трояндовим варенням - саме то )));
нарізок ковбас було теж багато, але вони - нікудишні.
3) протягом дня - досхочу соків і кавових напоїв з автоматів
4) до 10 вечора - безкоштовні біле і червоне сухі вина, горілка, пиво, джин; після 10ї - платні коктейлі в нічному барі.
5) з фруктів - лише кавун і диня, але без перебоїв ))) (в місті можна купити дуже апетитні персики, виноград, гігантські солодкі черешні і т.д.).
6)особливої уваги заслуговують великі ємності з місцевими вареннями - трояндове, динне, малинове, медове й інші, і навіть рідка халва.
Вода:
питну постійно потрібно купувати, бо на ресепшені хоч і мала б бути безкоштовна в кулері, але часто її там не було і не завжди вчасно поновлювали.
Музика:
з колонок "волає" цілий день, десь починаючи мабуть з 10ї ранку (в 9 ми снідали і йшли на море, то ще була тиша) і затихає між 2ю і 3ю ночі наступного дня, тому або ви з нею миритеся, нічого не міняєте і насолоджуєтесбь красотами нічної панорами міста або просіть про намер з виходом на іншу сторону, там правда вид не такий красивий)))
Прибирання:
прибирає покоївка кожен день, рушники - заміна раз в три дні, постіль - один раз під час 12денного туру.
Покоївка нам попалася дуже чесна і навіть чайові брала лише тоді, коли я залишала їй записку з написом "?ok te?ekk?r ederim" ("дуже дякую вам"), а зверху - 2ліри (тобто долар).
Гарного всім відпочинку!
Природа - неперевершена, повітря - соснових лісі, і чисте, тепле середземне море!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал