Досить гарний готель з чудовими краєвидами, але Wi-Fi лише на 1 і 2 поверхах

Написано: 13 сентября 2020
Время поездки: 20 — 26 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 8.0
Чистота: 9.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 6.0
Були з чоловіком у цьому готелі. Задоволені.

З переваг:
близько до моря (5 хв.);
власний пляж, де є лежаки і парасольки;
номери чисті, охайні, приємні з красивими краєвидами (у нас був номер на 10 поверсі з краєвидом на гори і місто, бачили також шматочок моря);
тераса з дуже красивим краєвидом, басейном, лежаками і баром. З 16 до 17 тут можна поласувати турецькою випічкою (1 порція на людину);
справжній зварний турецький чай під час сніданку, обіду і вечері;
на 1 і 2 поверхах є туалети;
на терасі і в їдальні є кавові апарати, але кава з них так собі;
одразу біля готеля: хамам лале як там, не знаю), супермаркет з найнижчими цінами Мігрос, лавка з чаями, лукумом і спеціями - рекомендую.

З недоліків:
туалети на 1 і 2 поверхах потребують ремонту)) ;
вхагалі подекуди ну дуже хотілося ремонту стін і стелі )))

До уваги:
немає власної території й анімації (для нас це не було проблемою, бо проводили багато часу на прогулянках, морі та екскурсіях;

кухня - мрія вегетаріанця: багато овочів, зелені, бобових (нут, квасолька), макарони, рис, соєві ковбаска і сосиски, часом курка, раз на тиждень рибка, м'яса дійсно мало, але на "голодному пайку" у Каліпсо я набрала 5 кг)))

До персоналу жодних зауважень. З пані Анжелікою порозумілись без проблем і бонусів)) Вона особисто заселила нас у чудовий номер, за що їй велика подяка.

Трішки про харчування, бо багато скарг на це. Вище написала, що то мрія вегетаріанця, але для занятих м'ясоїдів місцеве харчування дійсно проблема. Тим не менше, готують смачно.

Сніданок: йогурт, варенько, бегмез (дуже цікава, корисна і смачна штука), мед (дууууже класний - з цитрусовим смаком), різні платівці, 3-4 види сиру, 3 види оливок, соєва ковбаса, масло, хліб, щось тепленьке, на кшталт яєць, рагу з соєвими ковбасками тощо, диня, кавун, зелень, свіді овочі, оливкова олія, правильний зварний чай.

Обід і вечеря: 1 вид супу, щось м'ясне (точніше куряче), кілька видів салату з майонезом і йогуртом, зелень, овочі, макарони, рис, різні страви з нуту, квасолі, зернових, овочів, 2-3 види турецьких солодощів, правильний зварний чай)) Вечеря не дуже відрізняється від обіду, але страв трохи більше).

Про Турунч
Сам Турунч дуже сподобався - гарно підходить для тих, хто втомився ввд спілкування і метушні - тихо, спокойно, чисто. У самому містечку дивитись нема що, окрім рослин, яких немає у нас))
Є кав'ярні, магазинчики, магазин з випічкою. Щопонеділка справжній маленький базар (варто відвідати - ціни нижче, ніж у магазинах, вибір цікавіший).

Море - казкове!

Від Турунча можна дістатись:
пішки (за 1 годину) до пляжу Амос і руїни давньогрецького міста Амос. Варто прогулятись;
пішки (2 години, минаючи або зайшовши в Амос) до пляжу Кумлюбук (неймовірна вода!);
на долмуші або водному таксі до Мармариса, де відвідати фортецю, а в фортеці кав'ярню "Панорама" - маленьке затишне місце у найвищий точці міста.

Обмін грошей. Євро трохи дорожче за долар. Найкращий курс на пошті, яка, однак хитро працює: з 8:30 до 17, але! 12:30-13:30 - обід, 15:00-17:00 - сангодина, у сб і нд вихідні))))

Більше про Турунч і Мармарис, якщо цікаво, можна прочитати у моїх дописах на Фейсбуці за хештегом #турецькерізнобарвя2019
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал