Жахливий готель, їжа неїстівна

Написано: 5 сентября 2018
Время поездки: 29 августа — 5 сентября 2018
Оценка отеля:
1.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 2.0
Сервис: 2.0
Чистота: 1.0
Питание: 1.0
Инфраструктура: 1.0
Територія готелю маленька, басейн маленький.
Сам готель зі старими меблями, дирявими шторами брудним санвузлом. Постіль старенька, але не синтетична. Матрас нормальний. Кондиціонер страшенно гуде і своєї функції не виконує, бо охолодити кімнату можна лише якщо він буде цілодобово ввімкнений, що апріорі неможливо, адже коли вас нема, то вся електрика вимкнена. Крім того вночі неможливо спати від його гулу.Готель на три зірки не тягне!!!
Але найстрашніше в цьому готелі харчування. Без зірок. Це просто неповага до туристів.
Отже детальніше про харчування. Щоранку яйця, два види сирів, оливки, несмачні помідори і варення. І так 7 днів. 7 днів яйця. Іноді були пластівці з холодним молоком.
М'ясо в готелі не дають. Лише соєві напівфабрикати низької якості. Порційно по кілька штучок. Сосиски, які давали навіть місцеві коти не хотіли їсти.

Тут немає відходів. Не зїли сьогодні - будете їсти завтра. Котлети, які давали ввечері і вони залишились на наступний день ріжуть, заправляють соусом і подають з зеленню. І так постійно з усіма продуктами. Увесь час подавали щось не свіже.
Смачними були тушковані овочі.
З фруктів давали кавуни, іноді апельсини.
Але така їжа - це повна неповага до людської гідності.
А ще, якщо у вашому готелі нема місця, то вас неодмінно заселять у Сан Принцес. Так зробили зі мною. Тур я купувала у Marmaris Park Hotel, який має рейтинг 7.7 і який все ж набагато кращий, а опинилася у цьому жахливому депресивному місці.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Не п
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал