Нормальний готель за невеликі гроші

Написано: 7 декабря 2017
Время поездки: 17 — 23 сентября 2017
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 8.0
Чистота: 5.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 8.0
Основним критерієм вибору готеля були: невелика вартість, близкість до центру міста та моря.
Можна відзначити
1. Чудове привітне обслуговування персоналу в їдальні, на барі, на рецепції, однак на рецепції російською не розмовляють, тому знання англійської буде вашою перевагою при поселенні.
2. Номери маленькі, є кондиціонер, тв, холодильничок, чудові нові ванні кімнати, однак спальні варто було б підфарбувати.
3. Інтернет працює доволі нормально
4. Просторий басейн, який щодня чистять
5. Кухня нормальна, дуже багато овочів у різних варіаціях, м'яса небагато, десерти дуже скромні, несмачні супи, але дуже смачний хліб та весь час дають кавуни, дині та апельсини. Харчування 3-разове + обідній ланч (на який ми ні разу не втрапили).
6. Тут відпочиває багато місцевих турків, що говорить на користь готелю, але бикуваті відвідувачі з раші теж трапляються. Чомусь на жаль на території готелю немає охорони для таких випадків.

7. На барі працює приємний бармен, який в т.ч. володіє російською. Напої не люкс класу, але для вживання нормальні. Бар працює до 22-00
8. В усіх номерах готелю ви будете чути музику з суідніх барів, яка грає до середини ночі, тому за тихим відпочинком вам не сюди)
9. Саме місто дуже охайне, море чисте, може трохи прохолодне, пляжі вузькі, в основному лежаки біля води або платні, або потрібно купити напої і можна лежати весь день.Крім того недалеко я безкоштовний муніципальний пляж.
10. Врахуйте шо в місцевих ресотранах до рахунку можуть включити service charge (до 10 баксів), а також щоб розміняти гроші на місцеві ліри варто зайти в будь-який крупний супермаркет за пляшкою водички заплатити валютою і вам видадуть здачу лірами за найвигіднішим курсом, оскільки в обмінниках курс гірший та ще й беруть відсоток.
Якщо не сидіти в номері а взяти якісь екскурсії, а цих ексурсійних пунктів біля готелю дуже багато, можна добре провести час, також рекомендуємо взяти в прокат велосипеди (напроти готелю є точка 2 велики за 10 баксів на півдня) та поїхати до сусіднього Ічмелеру.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал