Нижче середнього

Написано: 13 сентября 2019
Время поездки: 5 — 12 сентября 2019
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 4.0
Чистота: 6.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 4.0
Залишаю відгук вперше. Я - невибагливий турист. До цього відпочивав в Єгипті (Siva Sharm 5).

Плюси:

1 - недалеко від моря, десь 3-4 хв пішки

2 - відразу відправили на сніданок після приїзду і заселення відбулось десь через годину.

На цьому плюси самого готелю я більше виділити не можу.

Категорія 50/50:

1 - харчування - одноманітне, але голодними не залишитесь, тут норм.

2 - номер... ліжка нормальні, постіль здалась чистою. Ванна і туалет застарілі , але все працює. Кондиціонер працює дуже шумно, йому років 30( але працює)

3 - персонал. До турків відношення явно краще. Наприклад бармен на барі може говорити з турком декілька хвилин і тільки потім зверне на тебе увагу, типу "ладно, що там тобі потрібно?"

Мінуси:

1 - бар. Я думав, що в Єгипті алкоголь не дуже...я помилявся)
Напитись не реально, все жахливо розбавлене...текіла, джин, горілка...все на один смак. Особливо погане-пиво((.

2 - поруч мичеть) о 6 ранку ви прокинетесь від "мелодичного співу"


3 - Представники TUI парять екскурсії вдвічі дорожчі, ні в якому разі не купуйте. Якщо не купляєте екскурсії, то вони потім типу ображені на вас) будуть допомагати вам на "оть...бись")))

4 - інтернет відстій. в 6 ранку трішки ще щось грузить, далі -ні.

Це, що стосувалось готелю...тепер мій відгук стосовно самого мармарису:

Пляж:

В самому мармарисы пляж мены не сподобався, всі як шпроти в банці) дуже тісно розташовані лежаки(платні) і море саме звичайне, навіть бруднувате.

Раджу їздити в Ічмелер, там значно гарніше море і пляжі. Раджу Nirvana Beach. Доїхати можна на автобусі( інтервал десь 3-4 хв) коштує 4 ліри ( +-20 грн)

Саме місто:

Сам Мармарис просто чудовий...дуже колоритний. Сподобалось, що скрізь велодорожки. Велопргокат - популярна тема. На цілий день коштує 5 баксів, можна домовитись за 4. Дуже зручно їздити на пляжі в Ічмелері.

Де були і що бачили:

1 - Егейсікі острова. Раджу 100%!!! нам запропонували за 25 та 30 дол. різниця в тому, що за 30 у вас безлімітне пиво ( хороше) чай кава, напої. Обід який включав дорадо на грилі та королівські креветки( правда декілька шт) + випливаєте раніше , ніж решта і тим самим буде спокійніше і менша кількість туристів.

Море геть іншого кольору, надзвичайно чисте і різного кольору...це варто побачити!!

2 - О.Родос.

ціна 45 дол. з Людини...( включено трансфер з отелю) в самому порту квиток на паром буде дешевше. Плити трішки більше години.
Раджу плити на Родос, якщо ви чітко розумієте, що ви від нього очікуєте. Там є район старого міста- форт, замок...купа кафе і всяких приколів ( для мене це все не цікаво :) я відразу пішов по береговій лінії і не пожалкував...такого моря я ще не бачив, надзвичайна краса! потом пішком дістався гори де відкривається чудова панорама на море і місто ( на гугл картах Родоса це місте називається "Monte Smith" ) і після цього пройшовся до акрополя...але ніякого задоволення не отримав)).

ще їздять туристичні автобуси ( 12 євро з людини) можна виходити і сідати в такий самий... ( це не для активних людей ). У вас буде 6 годин вільного часу і краще самому все обходити, більше побачите.


Ціни не дешеві...але ми люди прості, набрали їжі в готелі і там купили просто морозиво)))ціль була- насолоджуватись побачиним.

Що можу порадити:

якщо вам подобається просто пасивний, пляжний выдпочинок... не їдьте в Мармарис! а тим більше в цей готель. Якщо активний відпочинок,то 100% так. Беріть велосипед на прокат, екскурсії і тд. Це того варте!!! не будьте прив'язані до готелю!!!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал