класний готель

Написано: 29 мая 2018
Время поездки: 17 — 24 мая 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 6.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
дуже довго вагалася, чи правильний готель обрала. тому що відгуки неоднозначні 50/50. дорога зайняла близько 12 годин: 2.5 із них їхали з аеропорту до готелю. на рецепції поселяла європейка блондинка з довгим волоссям. після дороги дуже втомилися, тому відразу попросили показати, де і у скільки можна випити хоча б чаю. на що вона показала на конверт, у якій була картка від номеру, і сказала, що там все написано. в подальшому спілкування з нею не було. а хлопці-турки завжди з радістю допомагали: без питань ввели пароль від wi-fi, допомогли із рушниками і за 30 хвилин перед виселенням зателефонували і дуууже ввічливо запитали, чи знаємо ми, що треба о 12 виїхати ))

їжа. дуже смачна і дуже багато. кожна людина знайде для себе щось за смаком. пахлава за 7 днів була два рази, але надзвичайна на смак. також три рази давали мідії, і раз були кальмари. постійно у наявності сухофрукти, яблука, груші та апельсини. офіціанти все прибирають швидко і вправно. доброзичливі.


море просто неймовірне, зранку трохи прохолодне, але добре прогрівалося за день.

контингент: європейці, що дуже порадувало. рік тому відпочивали в Анталії, то росіяни поводять себе дуже нахабно і це псує враження про відпочинок.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал