Мінімалізм у всьому

Написано: 18 августа 2019
Время поездки: 9 — 16 августа 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
6.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 6.0
Сервис: 8.0
Чистота: 6.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Наш виліт затримали на 3 год, тому в готель ми попали прямо на обід. На ресепшені нас зразу відправили обідати, а потім поселили. Готель маленький, тому нам навіть браслетів не одівали. Номери, територія та харчування можна охарактеризувати як - мінімалізм у всьому. Персонал уважний до відпочиваючих, але мовами володіють не на достатньому рівні, необхідний мінімум і менше. Фото відповідають реальності, але фото з найкращих номерів.

1.Харчування.

Харчування одноманітне, але досить смачне. Деякі страви дуже гострі. Склалось таке враження, що готель, в основному, розрахований на місцевих. В наші дні турків навіть більше було. Випічки взагалі не було. Суп - пюре. З мяса тільки курка, якісь котлетки і тіфтєлі з рисом. Багато салатів та приправ. З напоїв чай та кава (в асортименті) з автомату. З десерту був кавун (постійно і в будь-якій кількості), один раз була диня, вечорами до кавуна було щось на зразок желе з різними смаками. Оцінка 4-.

2. Номери.


Номери з видом на море виходять на сонячну сторону і досить пожвавлену дорогу. Наш номер був з іншої сторони, що виходить на гори з сосновим лісом (нац.парк, заповідник). Свіжий сосновий запах нас радував кожного ранку. Тому навіть не можу порадити, з якої сторони вибрати номер. Внизу персонал підгодовує жителів парку, які приходили кожного дня. Полотенця та постільна білизна старенькі. Кондиціонер працював справно та доволі тихо. Холодильника в номері не було. Напрягала відсутність шафи з полицями. Стан номеру на 3+.

3. Територія.

На барі з напоїв: горілка, джин, пиво, червоне та біле вино, кола, фанта, спрайт та мінеральна вода. Басейн маленький, але глибокий - 1.80м. Багато мух.

4. Пляж.

Пляж в 150м від готелю. Пляж дрібна галька, дно моря - кам'яне. Тому потрібне взуття. Шезлонги та парасольки безкоштовні і їх вистачає всім. Море - це найкраще, що є в цього готелю. Тут ніколи не буває шторму, оскільки це закрита бухта. Оцінка - 5.

5. Розваг в готелі та найближчій території - не має. Але до Мармарісу 4 км, маршрутки ходять кожні 20-30 хв. і коштують 4 ліри.

Готель підходить для спокійного відпочинку, за умови, якщо не має турецьких родин з дітьми, оскільки тоді складається враження, що ти відпочиваєш разом з циганським табором.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал