Хороший готель за низьку ціну. Чудове - море

Написано: 21 августа 2017
Время поездки: 9 — 16 августа 2017
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 7.0
Перший раз відпочивали в тризірковому готелі.. Їхали з побоюванням, тому що відгуків було мало і не знали чого очікувати. Але готель перевершив наші очікування і розвіяв страхи.
Приїхали о 10:00, через півгодини вже заселили (хоча за правилами готелю заселення о 14:00) Номери доволі просторі як для 3-х зірок (в деяких бюджетних 5-х були менші).
Перша лінія !!!! Море - супер !!! На пляжі завжди були вільні шезлонги безкоштовно (платно - матраци, але вони за бажанням) Вхід в море - галька. Уздовж пісра був зручний захід у море або з території сусіднього готеля що праворуч.
Персонал привітний. Харчування - нормальне, вся їжа була смачною, хоч вибір невеликий, мало м'яса. Але ми їхали не за їжею, а за морем - тому нас все влаштотувало.
З недоліків готелю - слабкий інтернет і той тільки в лобі. Також у ванній кімнаті з-під душовою стояла вода. Але ми на ці недоліки закрили очі, тому що читали про те, що готель старий і сантехніка теж.

Прибирання було так собі (просто застеляли ліжко і виносили сміття), часто приходили коли ми були в номері, тому ми просили не прибирати, а лише брали туалетний папір.
Був ранній виїзд - на рецепції замовили ланч-бокси (без проблем все зробили, бо десь читала відгук, що накривають в ресторані ранній сніданок, ні - нам, як і в інших готелях дали ланч-бокс).

Висновок - готель хороший за невелику ціну. Якщо буде гарна ціна і у наступному році приїдемо ще раз.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал