Прекрасне море і види на гори

Написано: 14 августа 2020
Время поездки: 6 — 13 августа 2020
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
4.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 4.0
Сервис: 4.0
Чистота: 4.0
Питание: 5.0
Инфраструктура: 5.0
Їхали в другий готель і в інше місто, але наш готель закритий до 2021 року. Перевіряйте хто в цьому році їде, чи ваш готель працює! Море і гори. На цьому плюси закінчились. Wi-Fi тільки в холі, з 7 днів працював 2 дні.
Їжа: голодними не будете, але треба іти в 7 ранку займати столик і набирати їжу, бо черги неймовірні. В обід теж саме. Ввечері йшли після 20 години, черги трохи менші були і столик можна знайти, бо турки сидять по 2 години.
З заселення з 100% наших було 10-15%. Не скажу, що до нас погано відносились, скоріше ніяк. Турки дуже шумні, діти скрізь плач, крики. Дуже багато бруду після себе залишають, персонал просто не справляється з прибиранням.
Номер: прибирають але погано, хоч з чайовими, хоч без них. Зламався був холодильник в номері, замітили тільки в ввечері, чекали майстра до 12 год ночі, потім трохи поскандалили поміняли за 15 хвилин.

Анімація була, два хлопці працювали не погано. Білети в нічний клуб все "втюхували" за 50 лір з людини, не ведіться таксі 20 лір і вхід в клуб безкоштовний.
Екскурсії беріть в місті. До нього 15 хв. У нашого гіда дорого і те що обіцяли, не виконали. Це без матюків не напишеш... Ідеш на цілий день - їда відстій, гід відстій і т.д.
Беріть праску, одну річ попрасувати 6 євро.
Підтягніть англійську мову, бо дуже важко пояснити коли нестандартна ситуація. А так все персонал розуміє. На пальцях і по елементарним словам.
В спа працює дівчина з Києва, дуже хороша і допомагала нам. Велике їй спасибі. Ходила в спа, дуже сподобалось, хороший масажист дівчина, може з Тайланда, за 2 години 35-40 доларів.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал