Спокійний сімейно-пенсійний готель біля гарного національного парку

Написано: 8 июня 2019
Время поездки: 31 мая — 7 июня 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 7.0
Чистота: 7.0
Питание: 6.0
Инфраструктура: 7.0
Готель новий із сучасним ремонтом. В номерах є все необхідне: душ, туалет, гаряча вода, вайфай, кондиціонер, тв, холодильник ітд. Прибирання щоденно. Ліжка і постіль нові і зручні.
Персонал уважний: розуміє російську і англійську. Ресторан при готелі пропонує досить якісне меню, але не дуже різноманітне: мало морепродуктів. Із фруктів подавали персики, сливи. Також подавали кавуни. Напої стандартні для всіх олінклюзів готелів Туреччини: чай, кава, капучіно, соки типу юпі, кола, фанта, спрайт, вино, пиво, коктейлі.
В готелі є спа-салон (хамам і фінська сауна), спортзал, 2 басейни з прісною водою. Також є волейбольний майданчик з трав'яним покриттям, зона анімації, дитяча гірка. У внутрішньому дворі готелю працює бар. Навколо нього зелена територія зі столиками і шезлонгами.

В 50 метрах від основної території готелю знаходиться власний готельний пляж: бар, душ, туалет, шезлонги, пірс - все організовано на високому рівні. Оскільки вхід в море з крупної гальки, то краще заходити плавати з пірса. Температура води в морі в кінці травня - на початку червня була 20-22 градуси, повітря - біля 30 градусів. Весь день море спокійне і чисте. Під вечір починається приплив і хвилі, на яких плавати дуже приємно.
Туристи в готелі в основному з України, Польщі, Туреччини, Білорусі, були англійці і росіяни. Більшість пенсіонери або молоді сім'ї з дітьми.
Готель знаходиться в селі Гюзельчамлі. Нічного життя тут не знайдете. Зате поруч є національний парк з прекрасними бухтами для купання. Дістатись до них краще на маршрутці. Ми їздили на прокатних велосипедах. Також рекомендую сходити до печери Зевса 300 метрів від готелю.
Хороошим варіантом буде пройти 400 метрів праворуч від готельного пляжу до місцевого порту і взяти денну екскурсію на піратській галері вздовж національного парку - 75 лір з людини, з 10 ранку до 17 год вечора: купання в прекрасних бухтах, обід, пінна дискотека на борту, підхід на 400 метрів до грецького острова Самос.
До міста Кушадаси можна доїхати на маршрутці, що курсує повз готель за 7 лір. Можна погуляти центром міста, сходити на фортецю на півострові. Там гарний краєвид, бігають кролики, в музеї виставлено скелет кита.
Від центру Кушадаси на маршрутці за 7 лір можна доїхати до міста Сельчук, де знаходиться величний Ефес, храм Армеміди, базиліка апостола Іоана і трохи далі будинок діви Марії. Вхід в Ефес 60 лір, в храм безкоштовно, в базиліку 15 лір. Завчасно поміняйте валюту на турецькі ліри! Вхідні квитки в Ефес продають лише за ліри!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал