Приємний готель для сімейного відпочинку зі своїми невеличкими недоліками

Написано: 8 октября 2018
Время поездки: 29 сентября — 6 октября 2018
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 8.0
Чистота: 6.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 8.0
Розташування готелю зручне-від Анталії хв. 40 іхати. Гарненький приємний готель, але вже потребує в деяких місцях ремонту, трошки можна його освіжити) Так на перший поверх краще не заселятись. Нам відразу запропонували номер на першому поверсі і одночасно показали номер на 4-му поверсі. Так домовились на номер на 4 поверсі. Номер більший, свіжіший з гарненьким балконом і навіть з нього можна побачити море . Дуже сподобалось що багато мармуру у готелі і від цього готель виглядає світлим. Багато зелені, квіучих дерев і кущів.Із недоліків території-маленький пляж і взагалі саматериторія готелю маленька, але все розташавоно компактненько.Лежаки на пляжі звивчайно в самі гарячі години зайняті але нам завжди вдавалось у любий час знайти для себе три лежака. Ми знайшли для "пляжування" чудове місце-якщо вийти за територію свого пляжу,пройти пляж сусіднього готелю і там стоять такі гарні валуни на яких можна зручно сидіти і навіть лежати а під ноги тобі ластиться море. Це набагато приємніше і цікавіше лежаків.
Їжа різноманітна і таке враження, що їжа нонстоп))) Не буду перелічувати що там є, бо є всього багато. Єдине чого немає-свинини, але це не дивно, бо країна мусульманська, зате є курятина, індюшатина, баранина і риба.Солодощів ну дуже-дуже багато і все смачне) Хлопці які прибирають столи-молодці стараються-тільки тарілка брудна з"явилась-відразу забирають.
Комада аніматорів-дуже приємні, веселі і товариські дівчата і хлопці.Вранішня зарядка, водна аеробіка, степаеробіка, дартс і настільний теніс.Все для того щоб ви незасумували))

Також у готелі є тренажерний зал з сучасними тренажерами. А після ви можете сходити в суху сауну, або фінську, а потім у турецьку баню)
WiFi не дуже хороший, але це традеційно для всіх готелів у Туреччині, але таки він є і включений до ваших послуг. Прибирання у номерах-оце єдине питання, яке нас напрягало. День дівчата взагалі не приходили-прийшлось їти на ресепшен і жалітись. Але після цього дівчата прийшли і прибрали. Склалось враження , що прибиральниця на нас образилась, бо туал.папір за весь час нашого пербування ні одного рулона не добавили. Один раз друге простирадло, яке на вкривання взагалі нам не застелили(( Добре що полотенця великі були, то ми собі замість вкривалок взяли, але було тепло вночі, тому якось все якось минулось безпроблемно.
Вцілому все добре, якщо ви не розраховуєте на великий пафос, то для сімейного відпочинку гарний готель на свої гроші. Готель не на 5 зірок, а на 5 з "-" . Мені і моїй сім"ї сподобався відпочинок у цьому готелі.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал