Гарний відпочинок у спокійному місці

Написано: 18 сентября 2022
Время поездки: 9 сентября — 9 октября 2022
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочивала з дорослими дітьми.
Готель маленький, розташований на першій лінії. Має власний пляж з гальки. Безкоштовні лежаки з матрасами. Достатньо тіні. На пляжі для відпочиваючих безкоштовний сап та одномісний човен. Є мийка для ніг та прісний душ. Пляж, як і море, чистий та доглянутий.
На території є басейн без підігріву. Біля нього бар, лежаки з матрасами та парасольками для тіні, столики для споживання напоїв чи чогось смачного. Також по периметру багато камерних місць для відпочинку як то диванчики зі столиками, підвісний гамак-яйце, шезлонги-розкладушки то що. Можна вибрати місце як в тіні так і на сонці. Кому що потрібно.

Номер з високою стелею, білим ламінатом на підлозі, скляною стіною на балкон, світлими шпалерами. На вікнах є штори "Блек аут" - прекрасна річ для тих, хто спить вдень. Нові зручні матраси. Чиста біла білизна. Достатня кількість розеток - не скрізь це так). Косметика для душу, туалетний папір, рушники - все в достатній кількості. Щоденне прибирання, докладання косметики та заміна рушників. Постіль змінювали раз на два дні. Фен працює. Душ з гарним напором води. Гаряча вода є завжди. Кондиціонер працює. То ж номером була задоволена.
Харчування мене порадувало. Я дуууже люблю запечені овочі, чого там було вдосталь. Хоча голодним не йшов ніхто. Була і камбала, і дорадо, і ягня, і курка, і яловичина, і фрукти, і пластівці з молоком чи соком... То ж смачно, вчасно, свіже, в достатній кількості для всіх.
Алкоголь ми дівчатка пили дівчачий - бейліс, малібу, червоне вино. Все приємне на смак;).
Дискотек, анімацій нема - це порадувало. Нічого не бумкало по голові ні вдень ні вночі. Фонова музика на пляжі прийнятної гучності - те що треба для відпочинку.
Персонал ввічливий. Адекватно реагує на запити відпочивальників.
Контингент відпочиваючих приємний. За тиждень тільки одна родина росіян. І та вела себе пристойно після того як зрозуміла, що тут нема гужбану та п'яні. То ж молдавани, українці, казахи - основні поціновувачі готелю.
У 100 метрах від центрального входу - базарчик щ усім необхідним. Скрізь приймають українські пластикові картки до оплати. Екскурсії купувала моя подруга саме на тому базарчику. Лишилась задоволена ціною, якістю та сервісом.
З мінусів - пластикова тара на барі навіть ввечері). Хотілося б цивільно попивати приємні напої. Наявність номерів і цокольному поверсі в які намагались поселити деяких відпочивальників. Та нам їх не пропонували тому про них знаю лише з чуток. Ну і інтернет який не добиває до номерів і не витримує вечірніх дзвінків додому одночасно всіх відпочивальників).
Я задоволена відпочинком. Готель гарний.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал