ОДИН З НАЙКРАЩИХ ГОТЕЛІВ 4* В КЕМЕРІ !!!

Написано: 16 мая 2019
Время поездки: 3 — 11 мая 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Всім Доброго дня! Я відпочивала в цьому готелі з друзями і ми залишилися задоволеними на 100%.

Даний готель повністю відповідає цій ціні, за яку платять туристи. Якщо ж ви хочете лакшері готель - вибирайте інший готель і платіть більше!!!

Отже, місцерозташування : готель знаходиться практично в самому центрі Кемеру. До місцевого пляжу йти 5 хв. Якщо ж хочете поїхати на пляж від готелю, то трансфер без проблем возить туди, дорога займає всього 2 хв. Але особисто наша компанія досить часто любила пройтися пішки , що займало приблизно 10 хв, щоб розгледіти всю красу, яка знаходиться навколо. Тим більше після ситних прийомів їжі - це було досить корисно.))


і так плавно переходжу до кухні : кухня мені дуже сподобалася, був великий вибір страв. І все було дуже смачно. М"ясо, риба були щодня - мене це дуже втішило, так як я страшенно люблю м"ясо. Також мені дуже сподобалися турецькі десерти)) хлопці-офіціанти все швиденько прибирали за вами і ніякої зайвої посуди на столі не було. Алкоголь був місцевого розливу, але так як ми нічого там не пили крім пива, яке було досить смачне, то нам все підходило.

Персонал : як я вже вище написала, офіціанти постійно прибирали. І взагалі всі працівники готелю були дуже привітні. Постійно посміхалися, бажали гарного дня і тд. І насправді це було приємно. Бо готель був повністю заселений, але завжди встигали всім допомогти, обслужити, прибрати, посміхнутися. На рецепції працюють дуже привітні адміністратори. Вирішуть будь-яке питання, допоможуть чи підкажуть. Ми наприклад, хотіли поїхати в сусіднє селище, то нам все підказали. де і на що сідати, скільки платити за проїзд і тд. Також ми не знали де брати машину в оренду - це питання нам також вирішили на рецепції. Тобто , персонал справді на вищому рівні. Виконуюють якісно свою роботу і всі дуже привітні.

Розваги : по вечорах в готелі грає музика, проводяться час-від-часу різні конкурси. Також в готелі роблять дуже хороші кальяни. В перший день ми ходили в центр на кальян - це було жахливо, без смаку, який зовсім не курився. Я багато де пробувала в Туреччині кальяни і зрозуміла, що в них не роблять таких кальянів, як в нас. Але на наступний день ми вирішили попробувати удачу останній раз і замовили кальян в нашому готелі в Угура.... і на наше велике здивування кальян був дуже класним)) після цього ми щодня тільки в нашому готелі курили кальян. реально, це напевно найкращий кальян в Туреччині ))) Тож, ми зовсім не скучали, коли хотіли то їхали в клуби від готелю. Готель організовує безплатний трансфер щовечора до клубів, тому з цим зовсім проблем не було. при тому, що ми могли і пішки пройтися до тих клубів, вони знаходилися десь 10хв ходьби від нас.

Кемер - це неймовірне місто. в якому поєднюються гори і море. Що може бути кращим?! Там неймовірна природа. Море тепленьке, чисте. Хочете в гори? Без проблем в місті є гора на яку можна самостійно піднятися, або ж можете поїхати екскурсією на г.Тахталу.

Тому бажаю всім гарного відпочинку і насолоджуйтеся кожною хвилиною, яку проводите там. адже час неймовірно швидко летить. ((
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал