Перша лінія, чистий пляж, чисте море.

Написано: 10 июня 2019
Время поездки: 30 мая — 6 июня 2019
Кому автор советует отель: Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
7.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 7.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 7.0
Инфраструктура: 8.0
Перед поїздкою начиталась відгуків - лише настрій зіпсувала. Тому мушу написати власний відгук:
Приїхали о 15 годині (заселення з 14), на рецепціі відповіли, що номер прибирають попросили зачекати 20 хв. Підійшли через 20 хв, на рецепції був менеджер, який почувши що ми чекаємо поки приберуть номер здивувався. Як мені здалося, насварив турецькою тих хлопців які перед тим попросили нас зачекати. Схоже просто хотіли заробити 10-15 баксів.
Поселили в номер 206. Номер виходить на нічні клуби, тому спали весь час з закритим балконом. Кондиціонер був, не вмикали, не було потреби.
В номері свіжо пофарбовані стіни, меблі всі з дерева, тому не дивно, що їх ніхто не міняє. Тут багато хто пише, що старий ремонт. От мені реально цікаво, чи ці люди які пишуть погані відгуки щодо ремонту мають вдома меблі з натурального дерева? В ванній плитка приблизно 7річного віку. Камяна стільниця під умивальник. Сама ванна нова, біла, чиста, схоже міняли перед початком сезону.

Постіль чиста, біла. Рушники деякі були нові, деякі були вже старі.
Територія: невелика, але чиста і доглянута.
Їжа: з м"яса була щодня курятина, говядина була в стравах типу гуляш, за 7 днів 3 рази давали рибу, з овочів - помідори, огірки, зелень, оливки, перець. З фруктів: кавун, диня, яблука. Багато смачних десертів. Кухня не 5 зірок, і можливо навіть не 4. Але ніхто голодний не ходив. Навіть лишні кг додому привезли. Алкоголь: вино червоне біле, пиво, джин, коктейлі.
Пляж: 1 лінія!!!б поснідав і вже на морі, чистий, водичка чиста, ми були на початку червня місця вистачало всім.
Анімація: лише дискотека.
Wi-Fi: платний. Ходили в Макдональдс, коли потрібно було за безкоштовним.
Загалом: непоганий готель за свої гроші. Були пари з маленькими дітьми, була дівчина на візку, багато пенсіонерів. Але на мій погляд, це готель підійде для відпочинку активним молодим людям, оскільки поруч дискотеки і досить шумно вночі.
Контингент: українці, росіяни, латвійці, білоруси, турки, словаки.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал