Хороший готель

Написано: 7 августа 2019
Время поездки: 22 — 29 июня 2019
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
9.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 9.0
Сервис: 9.0
Чистота: 9.0
Инфраструктура: 8.0
Відпочивали з дитиною (5 років) наприкінці червня 2019. Усе сподобалося. Отель підходить для тихого, сімейного відпочинку з дітьми. Особливо багато відпочивальників були з грудними дітками і дошколятами.

Заселення: приїхали десь о 13.30, одразу вдягли браслети і відправили обідати. Потім ходила "діставала" адміністратора нагадуванням про заселення. О 15.00 номер нарешті дали, чистий, світлий, вид на гори (№111). Прибирання щодня (ми відмовлялися кілька разів), заміна рушників щодня, постіль - тричі на тиждень, поповнення бару за потреби, мило-шампуні-туал.папір теж за потреби.


Харчування. Ситне, різноманітне (ніби щодня майже однакове меню, але завжди вибираєш щось нове): багато овочів-фруктів, випічка-десерти, м'ясо (2-3види), риба, сухі сніданки-омлети-млинчики-сир-ковбаска на сніданок, напої... АЛЕ їжа переважно гостра, перчена. Дитині треба вибирати ретельно. Окремо дитячого меню ми не побачили. Окрім основного ресторану можна пообідати в снек-барі, теж великий вибір їжі. Щодня морозиво біля басейну. Вода питна в необмеженій кількості.

Море. ПРЕКРАСНЕ. Пляж гальковий. Вода чиста, прозора. Лежаки, парасольки. Правда, місце треба займати зазделегідь. Як і біля басейну. Недолік, мабуть, один - сміття туристи кидають не тільки в урни чомусь. Захід у море - і майже зразу глибина. Є пірс, можна стрибати. З моря видно гори запаморочливої краси.

Територія не дуже велика, компактна, зелена, доглянута.

Анімація на будь-який смак: волоейбол, аквааеробіка, водне поло, дискотеки... Дитячий клуб працював активно (хоча ми не користувалися). Менеджер турфірми і зазивали на пляжі пропонують безліч екскурсій, шоп-турів, прогулянок.

Загалом, отель хороший. Нам дуже сподобалось. Рекомендую для відпочинку. Персонал привітний, "непомітний". Мова англійська, турецька, російська. Багато турків, слов'ян, німців. Нам пощастило - не було буйних компаній.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал