Збалансоване співвідношення ціна/якість, чудове море, пляж

Написано: 16 сентября 2020
Время поездки: 7 — 14 сентября 2020
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для семейного отдыха с детьми
Оценка отеля:
8.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 8.0
Сервис: 8.0
Чистота: 8.0
Питание: 8.0
Инфраструктура: 9.0
Відпочивали на початку вересня 2020 року. Тур оператор “Anex tour”, тур агент “Поїхали з нами”. Температура повітря в тіні вдень +38, ввечері +32, температура води в морі +29. Так що сміливо можна їхати відпочивати в другій половині вересня та на початку жовтня. Питав у місцевих — до жовтня опадів не буває, комфортний відпочинок починається з початку травня. В кінці травня на початку червня гарантовано тепле море, приблизно +23 градуси.

Про готель. Він має два корпуси — на першій лінії новий корпус, на другій лінії старий. Реєстрація заїздів починається о 14:00, виїзд до 12:00. Ми приїхали в 10:30, заповнили анкети, нам одягли браслети і ми чекали на номер (але вже могли взяти напої у барі та пообідати). Нам пощастило, бо у номер ми заселились о 13:00. Якщо ви придбали путівку з номером Standart Room, то можуть поселити будь де, це вже як лотерея. Від старого корпусу до моря пішки йти біля 4-5 хв. Нам дістався номер 1104 на першому поверсі старого корпусу — чисто, охайно, вся електроніка в номері справна, всі замки-двері справні, кондиціонер, холодильник, фен, душ, чиста, свіжа постільна білизна, рушники, туалетний папір, гель для душу, антисептик. Спочатку думали, що нам не пощастило із поселенням в старий корпус, але потім оцінили переваги — поруч знаходиться ресепшен, заїзд-виїзд в готель, а також збори на всі екскурсії звідси. Щоб попасти в номер не потрібно користуватись ліфтом чи сходами, не чути музики з пляжної дискотеки. На всі наші звернення на ресепшен — реагували швидко. Прибирання у номері задовільне. Міняють постільну білизну, рушники, викидають сміття, але не додають туалетний папір та ватні диски і палички.


Готель має 4 басейна, один з яких для маленьких діток. Є басейн з двома водними гірками, на яких катались як дорослі так і діти, за процесом катання спостерігав рятувальник. Вільне місце біля басейну завжди можна знайти, при тому що по відчуттям готель був заповнений максимально.

Про пляж. Море чисте, пляж дрібна галька. Заходити в море комфортно. Пляжні полотенця потрібно зранку брати за видані картки, і ввечері їх повертати (повертають назад картки). Трохи не зручно, але не критично. Місця на пляжі під тентом зайняти проблематично, ми приходили до 9.30 ранку то було все зайнято. Але вільні лежаки були, їх можна за бажанням перетягнути під дерево в тінь. На пляжі завжди був рятувальник, який слідкував за плавцями в морі. Є душ. Пляж прибирають, повсюди стоять глечики-смітники.

Про харчування. Харчування сподобалось. Організовано так, що, майже, в будь який час можна перекусити — є снек-бари, морозиво снек, нічний суп, які працюють між основним часом роботи готельного ресторану. Також можна відвідати рибний ресторан A la carte за попереднім записом у головному корпусі. Один раз для тих, хто приїхав на відпочинок на 7 днів і два рази для тих, хто відпочиває 14 днів. Особисто мене цей ресторан розчарував, очікував смачнішу їжу. Крім того, були відсутні обіцяні креветки, а також замінений десерт.

В основному ресторані організовано двохетапне харчування, в залежності від кольору виданого браслету. Зроблено з метою зменшення накопичення гостей. Ми приходили “під закриття” ресторану, то вільні місця знайти було не важко. В зв'язку із карантином їжу в тарілки накладав персонал готелю, тому утворювались черги із 3-4 чоловік. В той час, коли ми відвідували ресторан — черг вже не було. Столи обробляли антисептиком, столові прибори в індивідуальній упаковці. Маски потрібно було одягати для того, щоб взяти їжу, а також напої у барах. На решті території та на пляжі маски не носили. Весь персонал готелю при цьому у масках.


Їжа різноманітна. Кожен день гриль - риба, курка, індичка, помідори, перець, кабачки, баклажани, оладки, омлети, жарені яйця. Макаронні вироби, салати, підливки до них (олія, лимонна, гранатова, гірчична), супи-пюре, підливи, овочі, фрукти (персики, сливи, яблука, груші, дині, кавуни, мандарини). Дуже сподобалась випічка з печі (лаваші з різною начинкою), але там завжди велика черга. Рекомендую чорний чай, айран в одноразових стаканчиках. Кава з автоматів (еспресо, капучино, какао). Вода видається в 0,5 л пляшках. Соки з автомату (апельсиновий, вишневий, ананасових, персиковий), але він як концентрат - кислий. Його не рекомендуємо.

Послуги за додаткову плату: імпортні напої, свіжовижаті фруктові соки (1$ за стакан), масаж, послуги в СПА-центрі, водні види спорту (наприклад, політ на парашуті 70$), лікар, пральня, сейф у номері (2$ за добу), хамам (25$ за сеанс). І будьте готові, що на хамам вас будуть нав'язливо зазивати поки ви не скажете чітко "ні", а такі слова як "потім", "ми ще подумаємо" означають, що ви згодні і від вас не відчепляться :).
Інтернет платний на всій території готелю, навіть у лобі. Оплачується для одного пристрою. За сім діб ми сплатили 14$.

В загальному. Все сподобалось, чогось критичного, що може зіпсувати відпочинок не бачу. Є бажання ще раз відвідати готель. Рекомендую для відпочинку. Якщо бажаєте номер у новому корпусі із видом на море — купуйте путівку із відповідним класом кімнати, тоді вже можна від персоналу вимагати поселення в комфортніші умови. Саме головне позитивний настрій перед відпочинком та не шукати у всьому негатив.

Хочу добавити таке: у місті в магазинах потрібні маски, при вході міряють температуру. В автобусах на екскурсію та трансфер з аеропорту в готель і назад - маски ОБОВ'ЯЗКОВО!!!

Подяка нашому турагенту Аллі за рекомендації готелю і організацію відпочинку. Так само подяка представнику Anex Tour в готелі Наді, яка надала багато корисної інформації перед відпочинком, завжди була в досяжності і вчасно інформувала про події.
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал