Не сподобався

Написано: 18 сентября 2019
Время поездки: 4 — 9 сентября 2019
Оценка отеля:
3.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
До цього була в Турції аж в 2014 році в Мармарисі і тоже в 4* чи даже в 3*, але в порівнянні з цим отелем - це небо і земля (чи може це взагалі так Турція змінилась???).

Заселили нас нормально, але коли бронюєте отель звертайте увагу що бронюєте. Є кімнати Garden Room і Standart. Я зразу, почитавши відгуки, бронювала стандарт, тому поселили в нормальний номер і з номером проблем не було. Їда так собі, голодними не будете. Дійсно самий великий мінус в отелі - це його пляж. Тому ми ні одного дня на ньому не купалися, ходили на міський пляж, на дикий пляж, там дуже гарно.

В отель взагалі приходили тільки переспати ,але спокійно спати також не вдасться: музика "рубить" до 24.00 години, її чути в усих номерах. А в нас номер виходив на сад і гори, то зранку починали кричати кури, качки і т. д., спати неможливо. В басейнах зазвичай не купаюся, особливо в таких, але люди там сидять днями, мабуть їм непогано.

Висновок - в цей отель більше не повернуся, та і взагалі останнім часом більше подобається Єгипет (якщо брати бюджетний відпочинок).
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал