Дуже гарний готель для бюджетного відпочинку.

Написано: 19 мая 2023
Время поездки: 10 — 17 мая 2023
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 9.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 8.0
Magic sun hotel залишив лише позитивні враження. Якщо у вас на меті бюджетний відпочинок у гарному готелі - рекомендую саме його. Ми приїхали сюди у складі великої делегації дітей на Міжнародний фестиваль. Трохи хвилювалися за погоду. Але Туреччина зустріла нас лагідним сонечком, комфортним морем і з надзвичайною гостинністю. Сподобалось абсолютно все. Розміщення у підніжжя гори, чудові краєвиди, лимонні та мандаринові сади. До пляжу 5-7 хвилин. Є безкоштовні лежаки та тенти. Оскільки пляж кам'янистий, потрібне відповідне взуття. В готелі є великий басейн з гіркою, чому дуже раді діти.
Дуже гарне харчування. Окрім сніданку, обіду та вечері є ще кілька перекусів та морозиво. Великий вибір сирів, овочів та зелені, тістечок та смаколиків. Оскільки ми знаходимось у мусульманській країні, з м'яса переважно птиця. Але приготовлено все дуже смачно. Є і гриль, і шашлик. Номери чисті, прибирання кожен день зі зміною рушників. Є дитяча та доросла анімація. Персонал готелю дуже ввічливий та турботливий, допомагає вирішити. усі питання.
Окремі слова подяки персоналу хамаму. До речі, відвідування сауни безкоштовне за програмою Все включено. Подаруйте собі спа процедури і відчуєте, що помолодшали на кілька років. Тут працюють досвідчені масажисти. Особисто я хочу висловити слова вдячності масажисту Ахмету. Завдяки його майстерним рукам забула про болі у спині та ногах. Кожна жінка тут відчує себе справжньою королевою, оточеною. турботливим доглядом.

З незначних мінусів -це слабенький Вай фай у номерах. А ще вас рано вранці може розбудити молитва, яка лунає з мечеті навпроти готелю.
Обов'язково повернемося сюди ще. Кожен гість тут бажаний і його чекають знову і знову.