Перший раз відпочивали в Magic Sun Hotel, хочу сказати, що сподобалось все!

Написано: 28 сентября 2022
Время поездки: 10 — 23 сентября 2022
Кому автор советует отель: Для спокойного отдыха; Для бизнес-поездок; Для семейного отдыха с детьми; Для отдыха с друзьями, для молодежи
Оценка отеля:
10.0
из 10
Оценки отеля по критериям:
Номера: 10.0
Сервис: 10.0
Чистота: 10.0
Питание: 10.0
Инфраструктура: 10.0
Перший раз відпочивали в Magic Sun Hotel, хочу сказати, що сподобалось все! Готель відмінний. Персонал приємний, уважний і чуйний. Номер чистий і зручно облаштований, постільна білизна та рушники білі, убирали кожен день, балкон з видом на гори – Краса! Відмінна кухня (шефу - респект), снідали, обідали та вечеряли із задоволенням. Асортимент блюд величезний, на будь-який смак, починаючи від гарячих блюд до солодощів та фруктів (хотілося все одразу спробувати, але не поміщалося в шлунок). Дуууже смачне біле вино! (бармену теж – респект). У фойє готелю дивовижно комфортна атмосфера – м’які дивани, крісла з подушками, розслаблююча класна музика, помірна прохолода, інтернет, можна в барі взяти каву/чай та інші напої. Ну, дуже душевно! На території доглянутий басейн, шезлонги, парасольки, гірка (може для дітей, але дорослі також із захопленням каталися). Бар (різні напої, коктейлі, пиво), сцена, де щодня проходить різні заходи, починаючи для дітей, потім для дорослих – танці, пісні, ігри, концерти – загалом чудово! Не хотілося йти.
Сподобалося місце готелю (хоч і друга лінія, але до моря йти близько), до центру недалеко, магазинчики, морозиво, свіжі соки, екскурсії. Море – це просто казка! Краса! Благодать! Пляж галька, шезлонги та матраци, навіс від сонця є, для входу в море є місток. Прибирають, все чисто та красиво.
Хочу окремо написати велике спасибі господареві готелю – Hakan. Ми приїхали автобусом з України до Анталії вночі, він організував водія, щоб нас зустріти та привести до готелю. Дуже приємно! Тому мені насамперед сподобалося дбайливе ставлення до нас. А також, велике дякую персоналу в ресторані за особливу увагу та турботу. Чудовий сервіс!

До готелю хочеться повернутися!
Переведено автоматически с украинского языка. Посмотреть оригинал